Vinkki kivaan illanviettoon

Vinkki kivaan illanviettoon

Arjesta irroittava ja nautinnollinen illanviettotapa jääkiekosta, sekä hyvästä ruuasta pitäville on varata liput Pelicans Loungeen ja luonnollisesti myös jääkiekko-otteluun.

Lounge oli saanut kesän aikana pienoisen  käsittelyn ja lopputulos on todellakin viihtyisä. Ruoka siellä on aina suussasulavan hyvää ja henkilökunnan palvelu priimaluokkaa.

Voit lukea ruokalistaa ja tutustua paikkaan täällä. Sisustus ravintolassa ei enää vastaa sivuston kuvia vaan se on vieläkin parempi.

images

 

Sanotaan, että yleisö on yksi pelaaja kentällä. Joten päätetään nyt yhdessä auttaa joukkue huipulle ja mennään matseihin. Kannustetaan äänekkäästi ja ollaan mukana. Perjantai-illan ottelu oli vaikea, mutta pelaajat venyivät voittoon mielettömän jännittävässä voittolaukaus kisassa.

Kaipaan kyllä edelleenkin takaisin niitä Pelicansin junioreissa pelaavia pieniä poikia, jotka lapioineen kävivät siistimässä maalien edustat.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE