Viihtyisän kahvilakulttuurin puolesta

Viihtyisän kahvilakulttuurin puolesta

*Sponsorinäkyvyys / Robert’s Coffee*

Kahvi on meidän suomalaisten suosikkijuoma. Viime vuosina myös Lahden seudun kahvin ystävät ovat yhä runsaslukuisemmin vastanneet kahviloiden houkuttelevaan kutsuun. Kauppakeskusten kuppiloissa riittää iloista puheensorinaa aamusta iltaan.

Lahdessa vankan jalansijan saanut Robert’s Coffee on laajalti tunnettu brändi, jonka perustana ovat laadukkaista raaka-aineista tummaksi paahdettu gourmet-kahvi sekä lämminhenkinen asiakaspalvelu. Robert’s Coffee -kahviloiden laajaan valikoimaan kuuluu alkuperäiskahveja, kahvisekoituksia, espressokahveja, maustekahveja, kofeiinitonta kahvia ja teetä sekä virvoitusjuomia.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja tuoreinta kahvia. Jauhamme kahvin pienissä erissä sitä mukaa, kun tilauksia tulee. Lisäksi kahviloissamme on tarjolla ravitsevia lounasvaihtoehtoja sekä muun muassa täytettyjä sämpylöitä ja maistuvia kakkupaloja. Me panostamme yksilölliseen palveluun ja olemme kiitollisia, että meillä käy paljon vakioasiakkaita, kertoo pitkän linjan yrittäjä Jarmo Mäkelä.

Mäkelän johtaman yrityksen Robert’s Coffee -kahvilat löytyvät lahtelaisista kauppakeskuksista Triosta ja Karismasta – eli sieltä, missä vilinää ja vilskettä riittää erityisesti viikonloppuisin. Triossa keskeisellä paikalla sijaitsevan kahvilan yhteydessä on Spice Ice -jäätelöbaari. Karismassa samainen, varsinkin lapsiperheiden suosima myyntipiste löytyy Robert’s Coffeen välittömästä läheisyydestä. Suomalaisten suosimalla Spice Ice -jäätelöbaariketjulla on näkemystä ja kokemusta maukkaiden jäätelöherkkujen valmistuksesta ja tarjoilusta.
– Viime aikoina jäätelöannosten menekki on kasvanut lupaavasti, Jarmo Mäkelä mainitsee.

roberts_coffee_trio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE