Vauhtisirkus Messilässä la 2.3.2013

Vauhtisirkus Messilässä la 2.3.2013

On koittanut jälleen se aika keväästä, jolloin Messilässä järjestetään King”kelkkakunkku”-kisa. Tapahtuma on ollut vuodesta 1995 lähtien eurooppalaisen moottorikelkkailun tärkein ja suurin tapahtuma. Kuluneiden vuosien aikana kisaan on osallistunut yli 3000 kilpailijaa ja yleisöä näissä vuosittaisissa kilpailuissa on ollut paikanpäällä seuraamassa yli 100 0000 ja television välityksellä kotimaisilla, kansainvälisillä, että myös taivaskanavilla katsojia on kertynyt yli 50 miljoonaa! Aikamoinen tapahtuma siis on kyseessä.

Mikäli olet moottoriurheilun harrastaja, nyt on aika ilmoittautua. Kisaan mahtuu 150 osallistujaa, joten pidä kiirettä. Osallistua voit täällä, klik.

Jälleen kiva tapahtuma, jonne voi mennä koko perheen kanssa viettämään hauskaa ulkoilupäivää ja kokemaan, sekä näkemään uskomattoman hienoja suorituksia ja taidonnäytteitä. Vuosien aikana tämä moottoriurheilijoiden suosima tapahtuma on kerännyt paikalle maailmanmestareita, sekä huippuartisteja. Saas nähdä ketä paikalla on tänä vuonna 🙂

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE