Vartalonmuokkaus

Vartalonmuokkaus

Etelä-Suomen Sanomien näköislehdessä oli tänään juttu Hypoxi-hoidosta. Hoito lupaa näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia jo neljässä viikossa, poistaa selluliittia ja polttaa tehokkaasti terveydelle haitallista sisäelinrasvaa.

Kävin itse testaamassa hoidon sen rantauduttua Lahteen. Ensin minut haastateltiin, mitattiin ja punnittiin alkutilanne dokumentteja varten. Naiset käytävät hoidossa kahta eri laitetta.

Istuen  ja vaakatasossa poljettavaa mallia.

Miehille taas malli on tämä…

Ollessani konsultaatiossa, haastattelin samaan aikaan hoidossa olevia naisia. Miten kauan ja montako kertaa ovat hoidoissa käyneet ja millaisia tavoitteita ovat itse siihen mennessä jo saavuttaneet.  Saamani vastaukset olivat todella vaikuttavia. Jo muutaman hoitokerran jälkeen senttejä ja kiloja karissut huimia määriä. Naiset olivat todella onnellisia tuloksista!

Ilmeisesti ess:n toimittaja testasi juttua varten hoitoa kuukauden ajan ja tässä artikkelista lainatut tulokset: vyötäröltä lähti 4 cm, navan alapuolelta 6 cm, takapuolesta 4 cm, reiden ja polven ympäriltä 2 cm. Yhteensä mittauspisteistä katosi 26,3 cm ja paino tippui 2 kg.

Ruokavalio täytyy tietysti olla kunnossa eli hiilarit pois, tilalle proteiinia, alkoholi ja sokeriset juomat minimiin.

Henkilökunta oli äärimmäisen ystävällistä ja ammattimaista.

 

Lisää voit tiedustella täältä.

Lisämaininta:

Tutustuin samalla Lahden Kuntohoidon kuntosaliin. Sali on todella  avara, valoisa ja laitevalikoima vaikutti  erittäin kattavalta. Ja mikä parasta… ei sitovia jäsenyyksiä, vaan joustavaa palvelua eri elämäntilanteisiin.

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE