Uusi liikuntapaikka Lahdessa!

Uusi liikuntapaikka Lahdessa!

EMA Sport palvelee Päijät-Hämeen lapsia, perheitä, aikuisia ja yrityksiä. EMA Sportin perustaja on Aki Tiihonen, joka on pitkään toiminut Taekwondo Lahdessa. EMA Sportin sali sijaitsee Holmassa (Vanhatie 22), johon on hyvät liikenneyhteydet Mukkulasta, Karistosta ja Keskustasta.

EMA Sport tarjoaa erilaisia harjoituksia eri-ikäisille asiakkaille. Meidän tavoitteenamme on mahdollistaa koko perheen liikkuminen samassa paikassa. Jos lapset ovat omassa harjoituksessa, niin samaan aikaan aikuinen voi itse harjoitella toiminnallisella salilla tai osallistua aikuisten ryhmäliikuntatunneille.

Toiminnassa tehdään yhteistyötä Taekwondo Lahden, lähialueiden koulujen ja yritysten kanssa. EMA Sport tarjoaa myös yrityksille kattavan mahdollisuuden saada omaa henkilöstöä liikkumaan aktiivisemmin. Meillä on tarjolla eritasoisia kuntoiluryhmiä, sekä kehoa huoltavia ryhmiä.

EMA Sport myös auttaa yrityksiä järjestämään erilaisia työnhyvinvointipäiviä, johon voi kuntoilun lisäksi liittyä itsepuolustusopetusta.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos teillä on kysyttävää. Me palvelemme teitä mielellämme.

www.emasport.fi

Facebook: https://www.facebook.com/EMA-Sport-208376419515092/?ref=bookmarks
instagram: https://www.instagram.com/emasportlahti/
Twitter: https://twitter.com/tkdlahti
email: info@emasport.fi
puhelin: 045 848 3224

2016-05-11 at 09-27-24

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE