Uusi juttusarja

Uusi juttusarja

ElämääLahdessa.fi -sivustolla aloittaa aivan uusi juttusarja joka käsittelee asioita esimerkiksi hyvinvoinnista terveyteen ja sitä kautta myös kauneudenhoitoon sekä hyvään ja entistä parempaan oloon. Odotan aivan innolla uuden kirjoittajan aiheita ja niiden sisältöä!

Haastatellessani kirjoittajaa tulin vakuuttuneeksi siitä, että tulemme saamaan todella paljon ajattelemisen aiheita, tietoa ja jopa apuakin näiden tulevien kirjoitusten myötä. Ja mikä hienointa, niin hän on luvannut jakaa tietoaan myös kirjoittamisen  ulkopuolella mikä on todella mahtavaa!

p18vppngne8vs11io13g91v9o1b0e4

 

Juttusarjan ensimmäinen osa koskee painonhallintaa. Toki paino on ulkonäköasia, mutta ylipaino on myös järkyttävän suuri terveysriski. Jo lähes puolet suomalaisista on ylipainoisia!

herkkuja-ja-terveellisia-valintoja

Teemme asioista usein vähän liian monimutkaisia ja näin toiminta jää usein suunnittelemisen asteelle. Mutta jos saa tietoa pienistä mutta todella vaikuttavista apuvälineistä, niin lopputulos voi yllättää iloisesti.

Odotettavissa juttusarja jota kannattaa seurata – tulossa pian!

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE