Tulkoon joulu ihanainen

Tulkoon joulu ihanainen

Viimeistään joulukuun alussa ahkerilla pienyrittäjillä on kädet täynnä töitä, kun käsillä on vuoden kiireisin sesonki. Laatutietoiset lahtelaiset ovat lahjaostoksillaan kauppakeskusten viihtyisyydessä, ja se tietää asiakasvirran soljumista erikoisliikkeestä toiseen.

Välillä on kuitenkin pakko pysähtyä, hengähtää, nauttia vaikkapa piparinmakuinen latte ja vaihtaa muutama sana Robert´s Coffeen & Spice Icen ystävällisen henkilökunnan kanssa.

– Jouluisista sesonkituotteista suosittu on myös Piparipyörremyrsky-niminen herkku. Meiltä löytyy valikoimaa myös hyvänmakuisista joulukahveista. Joulutortut ja piparit kuuluvat tarjontaamme talven suuren juhlan lähestyessä, mainitsee lahtelaisten tuntema kahvilayrittäjä Jarmo Mäkelä.

 

 

Piparipyorremyrsky 2013

Piparipyörremyrsky:

Pieni: 4,80€

Normaali: 5,90€

 

Joulun läheisyys näkyy Mäkelän mukaan varsinkin siinä, että ihmiset ovat joulun alla enemmän liikenteessä.
– Kaikki tuntuvat olevan entistä kiireisempiä. Lahjaostosten lomassa nautitaan kahvia, teetä, glögiä tai muuta virkistävää – pienen tai ison hiukopalan ohessa – seurustellaan siinä samalla ystävien kanssa ja jatketaan ostoskierrosta, Mäkelä toteaa.
Mitä lähemmäs joulua mennään, sitä enemmän kauppakeskuksissa näkee vilinää ja vilskettä erikoisliikkeissä ja kahviloissa. Kiireestä huolimatta suurimmalla osalla on hymy herkässä ja jouluntoivotuksia viljellään tutuille ja tuntemattomille.
– Mekin huomaamme lounaskahviloissamme, että kauppakeskusten yrittäjät tekevät hurjasti töitä aamusta iltaan saadakseen jouluiset tuotteensa priimakuntoon asiakkailleen. Onneksi heiltä liikenee edes pikkuhetki työpäivänsä aikana vierailla luonamme nauttimassa kupillisen virkistävää ja vaihtamassa muutaman sanan.
– Toivotan voimavaroja ja hyvää joulumieltä heille kaikille sekä luonnollisesti myös meidän mukaville asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tuokoon uusi vuosi runsaasti iloa onnistumisista sekä ikimuistoisia hetkiä meille kaikille, Jarmo Mäkelä viestittää.

 

Toimituksen lisäys: Muistakaa LOUNASETU eli ilmainen jälkiruokakahvi, kun ilmoitat kassalla koodin ElämääLahdessaLounaslista luettavissa TÄÄLTÄ.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE