Toriparkki -vihdoinkin todellisuutta!

Toriparkki -vihdoinkin todellisuutta!

Lauantaina (25.4.2015) juhlittiin virallisia torin ja sen allaolevan parkkihallin avajaisia. Kauan odotettu päivä kruunattiin vielä hienolla auringonpaisteella joten päivä oli kaikille lahtelaisille ja lahdenmielisille todella hieno. Mutta mitä sieltä maanalta oikein löytyykään?

 

1172180_

 

 

Lahden Toriparkki

Jo sisääntulon yhteydessä Rauhankadulla tehdään valinta siitä, kumpaan kerrokseen haluaa (tai voi) autonsa  parkkeerata. Vapaille paikoille ohjaavat valot ja parkkiruudut on merkitty värikoodein. Pohjaratkaisu on toteutettu yksinkertaiseksi niin ettei siellä tarvitse ajaa ympyrää.

Takaisin maanpinnalle

Toriparkista pääsee ylös maanpinnalle porrashuoneiden kautta,  josta jokaisesta löytyy hissi. Porrashuoneet ovat aina lukossa ja takaisin parkkihalliin pääsee ainoastaan pysäköintilipukkeella. Parkkihallin värikoodi (neljä väriä) toistuu porraskäytävissä eli väri siis johdattelee oikeaan porraskäytävään ja takaisin auton luo. Ulosajopuomeilla on rekisteritunnistus, joten lipuketta ei tarvitse työntää mihinkään laitteeseen.

Isot ja vinot parkkiruudut

Kuntalaiset saivat parkkihallin suunnittelun aikana esittää toiveitaan ja niinpä hallista löytyy leveät ja vinot parkkiruudut.

Toriparkin pysäköintihinnat

1 tunti = 1,5 € ja 1 vrk =15 €

 

Toriparkin sopimusasiakkaat

Lahden Pysäköinti on tehnyt sopimuksia keskustan taloyhtiöiden, asukkaiden ja yritysten kanssa. Toriparkki on varmasti helpotus keskusta-asujille koska ydinkeskustan taloyhtiöillä ei yleensä ole tarpeeksi parkkipaikkoja tarjolla ja vapaisiin on jonotuslistat. Parkkihalliin saa autonsa puolilampimään, kuivaan ja ennen kaikkea turvalliseen säilöön.

 

 

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE