Tivoli Sariola tuo lahtelaisille monta syytä hymyyn 7.- 17.4.2017

Tivoli Sariola tuo lahtelaisille monta syytä hymyyn 7.- 17.4.2017

Tivoli Sariolan kiertue alkaa Lahdesta ensi viikon perjantaina. Pääsiäisenä tivoli palvelee perinteisesti pidennetyin aukioloin. ”Viime kiertue oli onnistunut ja odotukset ovat korkealla tällekin vuodelle. Toivotaan, että säät suosivat meitä Lahdessa ja saamme mukavan startin kiertueeseen”, Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola hymyilee.

Alkavalla kiertueella Tivoli Sariolassa juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea. ”Olemme mukana Kirjakaaren juhlateoksessa omaan historiaamme kuuluvalla rintamativoli-kuvauksella, Suomen historia on oleellinen osa meidän tarinaamme. Lisäksi tarjoamme Suomen Mielenterveysseuran paikallisseuroille 100 minuuttia vapaaehtoistyötä kiertuepaikkakunnilla ollessamme. Hyvä mieli ja olo rakentuu yhdessä, niin tivolikentällä kuin muuallakin”, Ville Sariola muistuttaa.

Hyvää mieltä Lahden tivolikentällä tuovat tänä vuonna muun muassa uusi herkkuvaunu ja viime syksyn uutuus Vekkulatalo Mexico. ”Viime vuoden Lupaus hymystä -teema jatkuu, se on lähtökohta kaikkeen tekemiseemme. Haluamme tarjota tivolikävijöille säännöllisesti jotain uutta ja uskon, että lahtelaiset eivät tule pettymään tänäkään vuonna”, Ville Sariola kertoo.

Tiesitkö tämän Tivoli Sariolasta?

  • Kiertue alkaa perinteisesti Lahdesta, jossa tivoli vierailee tänäkin vuonna 7.-17.4. Launeen kentällä. Tivoli on avoinna arkisin klo 16-20, lauantaisin 12-20 ja sunnuntaisin 12-18. Huom! Pe 14.4. 12-20 ja ma 17.4. 12-18.
  • Tivoli Sariola on Suomen ainoa tivoli, jonka kentällä nähdään päivittäin nukketeatteriesityksiä sekä ilma-akrobatiaesityksiä.
  • Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa on jatkunut jo vuosia. Kummitivoli vierailee Lastenklinikoilla ja tivolissa järjestetään Kummien tapahtumapäiviä. Lisäksi jokaisesta myydystä päivärannekkeesta lahjoitetaan 10 senttiä Lastenklinikoiden viihtyvyyteen.
  • Kiertueella 2017 tivolivieraat pääsevät nauttimaan uudesta herkkuvaunusta. Lisäksi viime kiertueen lopulla Suomeen saatu Vekkulatalo Mexico tuodaan ensimmäistä kertaa Lahteen.

 

Tivoli Sariola on perheyritys, jonka toiminnassa on mukana kolme eri sukupolvea. Tivoli Sariola tarjoaa hauskoja hetkiä ja ikimuistoisia elämyksiä 129 vuoden kokemuksella sellaisilla Suomen paikkakunnilla, missä tivolihuveja ei normaalisti ole. Vuonna 2017 kiertueemme kattaa 13 paikkakuntaa ja työllistää kesän aikana 45–50 henkilöä.

Tarkempi kiertueaikataulu osoitteessa www.tivolisariola.fi​. 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE