Tilat juhlille tai kokoukselle

Tilat juhlille tai kokoukselle

Sibeliustalo on Lahden ylpeydenaihe ja syystäkin, koska se on äärimmäisen hieno visuaalisesti ja rakenteellisesti upeasti toteutettu rakennus. Lisäksi se sijaitsee niin erikoisen upealla paikalla, veden äärellä… mikä on hyödynnetty aivan täydellisesti kuten kuvasta näkyy.

Talo koostuu kuudesta eri tilasta eli Pääsalista (Sibeliustalon pääsalin lämpimissä puitteissa konsertista muodostuu ikimuistoinen elämys), Metsähallista (Metsähalli on Sibeliustalon sydän, joka yhdistää talon eri osat toisiinsa), Puusepän salista (Yli 100-vuotiaasta tehtaasta saneerattu sali, jossa on kiinteä esiintymislava ja baari), Puusepän verstaasta (Kätevä tehtaasta saneerattu tila mm. taide- ja myyntinäyttelyille, kokouksiin ja cocktail-tilaisuuksiin katutasossa heti pääsisäänkäynnin vieressä), Kongressisiivestä (Kongressisiivessä puun aistii joka puolelta) ja VIP-saunakabinetista (Korkealla vanhassa osassa sijaitsevasta kabinettitilasta on jännittävä näköala Metsähalliin sen oksiston tasolta).

Taloon pääsee tutustumaan. Tietoa TÄÄLLÄ.

Aivan upeat puitteet järjestää kokouksia, tapahtumia, häitä, sukutapaamisia tms. Kuulin luotettavalta taholta, joka on paikassa kokouksia pitänyt, ettei hintataso ole todellakaan paha. Vai mitä sanotte n. 35,00€/hlö sisältäen puitteet, ruuat, sekä kahvitukset ja hinta voi olla tietysti edullisempikin riippuen tilaisuudesta ja osanottaja määrästä.

Mikäli tarvitset tilat juhlille tai kokoukselle/ tapahtumalle, kannattaa kysyä tarjousta. Yhteystietoja TÄÄLLÄ.

Mielestäni aivan upea paikka hääpaikaksi!

Tiedot TÄÄLTÄ.

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE