Terveellinen vuosi 2015, osa 1.

Terveellinen vuosi 2015, osa 1.

Vuoden vaihtuessa alkaa monilla ihmisillä ”uusi ja terveellinen elämä”. Aloitetaan herkuttelun ja lepäilyn jälkeen liikuntatreenit ja kevennetään ruokavalio.

Mutta harmittavan useilla elämäntavat palautuvat syöpöttelyn ja löhöilyn pariin jo muutaman viikon tai viimeistään muutaman kuukauden kuluttua.

 

dieetti

 

Mutta miten pitää tasapaino elämässä niin, että uusi terveyttä edistävä ja ylläpitävä elämäntapa juurtuu tavaksi? Koska sehän ei tapahdu hetkessä vaan muutokselle tulee antaa aikaa useita viikkoja. Kun elimistö on tottunut uuteen, ei ihminen todellakaan halua palata vanhoihin tapoihinsa.

Miten lähteä liikkeelle?

 

IMG_5003

 

 

Aloita ruuasta, koska se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti olo- ja vireystilaan. Syö tasaisesti pitkin päivää, noin 2 h -maksimissaan 4 h välein. Painota lounaaseen, koska silloin sinun ei tarvitse syödä niin paljon illalla jolloin pitää olla energiaa liikkua. Lounas ei todellakaan väsytä, jos syöt tällöin oikeanlaista ruokaa. Keittoja, salaatteja ja ehkä vähän ruisleipää.

Keskustan Trio kauppakeskuksesta, sekä Karismasta löytyvistä Robert’s Coffee -kahviloista voit noutaa lounaan myös mukaan töihin tai kotiin. Ja huomio, huomio: jälkiruuaksi saat ilmaiset kahvit (teen) kun ilmoitat kassalla koodin: ElämääLahdessa

Katso täältä, mitä voit syödä tänään.

Tutustu Robert’s Coffee-Spice Ice kahvilaan ja sen tarjoamiin palveluihin täällä.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE