Tekemistä vapaa-ajalle syyskuussa 2014

Tekemistä vapaa-ajalle syyskuussa 2014

Syksy on sitten virallisesti saapunut kaupunkiin. Joudumme odottamaan kärsivällisesti auringon pehmeää lämpöä ja sen kuumia säteitä  muutaman kuukauden, joten nyt on sitten aika keksiä vapaa-ajalle muutakin tekemistä kuin piknikit ja nautinnolliset lämmönfiilistelyt.

Ess:n menovinkki-palvelu on todella hyvä paikka nähdä mitä Lahdessa kulloinkin tapahtuu, sekä mitä harrastusmahdollisuuksia täältä löytyy. Tein haun syyskuulle (alueena Lahti) ja palvelu ilmoitti 185 tapahtumaa.

 

DSC_6769

Esimerkiksi tänään 2.9 klo 17 – 19.00 starttaa Liipolan leikkitiistait (hauska idea!)

Joka parillisen viikon tiistaina perheet voivat kokoontua juttelemaan, leikkimään ja pelaamaan yhdessä. Mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin tai tapaamaan tuttuja.  Ensimmäisessä tapahtumassa tänään 2.9 on  50 ensimmäiselle tarjolla ilmaista keittoa ja kahvia.

Osoite: Liipolan yläleikkari / Ostoskatu 16, Lahti puh. 0503985115

Tapahtuma-ajat täällä.

 

DSC_6770

 

 

Lahden Jazztori 11-14.9.2014  juhlii tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan (juhliminen aloitettiin jo viime syksynä).

Lahden satamassa esiintyy monia upeita artisteja (katso esiintyjät täältä). Lauantain lastentapahtumaan, sekä sunnuntain tuplasynttäreille on yleisölle VAPAA PÄÄSY.

 

Käykää kurkkaamassa palvelusta omat mieleisenne ja viettäkää kiva syyskuu Lahdessa!

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE