Selluliittia

Selluliittia

Säät lämpenee ja vaatteet vähenee. Ja voit ehkä huomata ikävän yllätyksen vartalossasi…. selluliittia tai toiselta nimeltään appelsiini-ihoa ja ihon epätasaisuutta.

Selluliittia voi olla kenellä tahansa, painoon katsomatta ja siitä kerrotaan näin;

Selluliitin esiintyvyys määrittyy osittain hormonaalisilla- ja perintötekijöillä. Selluliitista on vaikea päästä eroon liikunnalla ja ruokailutottumuksilla. Ylipainoisten henkilöillä selluliitin esiintyvyys vähenee painonpudotuksen seurauksena jonkin verran. Mutta myös normaalipainoisilla esiintyy selluliittia jaon hyvin vaikea saada näkyviä tuloksia selluliitin suhteen pelkällä liikunnalla.

Rasvakertymät ja selluliitti ongelmakohdissa, kuten reisissä, johtuvat siitä, että näillä alueilla on heikko verenkierto. Veri keskittyy useimmiten suuriin lihaksiin, mutta ympäröivässä kudoksessa verenkierto on heikko.
Kokeile eri kehonalueiden lämpötilaeroja. Tunnustele ylävartaloasi ja käsivarsiasi ja vertaa sitten näiden lämpötilaa reisiisi ja pakaroihisi. Ero yleensä korostuu liikunnan jälkeen.

Selluliitti koostuu nesteiden ja kuona-aineiden lisäksi aina myös rasvakertymistä kehossa. Passiiviset hoidot (esim. hieronta, voiteet, infrapuna, tms.) parantavat usein hetkellisesti ihon ulkonäköä, koska ne ovat nestettä poistavia mutta ne eivät sellaisenaan poista selluliittia pitkäkestoisesti. Passiivisten hoitojen jälkeen huomaat, että ihon epätasaisuus palautuu useimmiten muutaman viikon kuluttua hoidon lopettamisesta.
Ja miksi kirjoitan tästä aiheesta täällä ElämääLahdessa.fi sivustolla? Koska Lahdessa löydät avun tähän ongelmaan täältä;
HYPOXI-STUDIO LAHTI (avataan kesäkuun alussa):
(Lahden Kuntohoidon yhteydessä)
Puh:
050 442 9442
Sähköposti:
Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon. Se sisältää myös laitekokeilun.

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE