Robert’s Coffeen kotoisuudessa viihdytään aamusta iltaan

Robert’s Coffeen kotoisuudessa viihdytään aamusta iltaan

Lahtelaiset hyvän kahvin ystävät, herkkusuut ja lounasruokailijat ovat ottaneet kauppakeskuksissa sijaitsevat Robert’s Coffee -kahvilat omakseen. Viihtyisän kahvilamiljöön vetonauloina ovat lämminhenkinen palvelu ja monipuolisen laadukkaat tuotteet.

 

Trion_Robsu_1.JPG

 

Trion_Robsu_4.JPG

Kuvat: Spice Ice – Robert’s Coffee,  Kauppakeskus Trio

Yli 25 vuotta yrittäjänä toimineen Jarmo Mäkelän johtaman yrityksen Robert’s Coffee -kahvilat löytyvät keskeisiltä paikoilta Lahdesta: Trion ja Karisman kauppakeskuksista. – Meillä käy heti aamusta pöytäkunnittain vakioasiakkaita. Molemmissa kahviloissamme tarjolla olevaan aamiaiseen kuuluvat kahvi tai tee, tuoremehu sekä lämmin kinkku- tai kanatoast, Jarmo Mäkelä kertoo. Lounasaikaan varsinkin Trion Robert’s Coffeessa riittää hyväntuulista hyörinää, kun ruokailijoita saapuu yksittäin tai ryhmissä nauttimaan maittavista aterioista. – Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen ravitsevia lounasvaihtoehtoja. Kahviloissamme on tarjolla päivittäin vaihtuvat keittolounaat. Salaattilounaita löytyy moneen makuun: kanaa, lohta, katkarapua, tonnikalaa ja fetajuustoa. Monet asiakkaistamme suosivat täyteläistä uuniperuna-ateriaamme. Valikoimastamme löytyy myös maukkaita pastoja ja pizza slice -herkkupaloja sekä vähän tuhdimpia aterioita, kuten makkara- tai kanakori ja kalkkunaleike ristikkoperunoilla. Kykenemme huomioimaan erilaiset ruoka-aineallergiat: meiltä löytyy esimerkiksi gluteenittomia ja laktoosittomia vaihtoehtoja, Mäkelä toteaa.

 

Trion_Robsu_3.JPG

 

Kauppakeskus Trion Robert’s Coffee on avoinna arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 8-18. Erityisesti lapsiperheiden suosiman Karisman Robert’s on avoinna arkisin klo 9-20, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

 

Karisman_Robsu_2.JPG

 

Karisman_Robsu_1.JPG

 

Karisman_Robsu_3.JPG

Kuvat: Robert’s Coffee, Kauppakeskus Karisma

Karisman Robert’s Coffeessa vierailee viikonloppuisin paljon lahtelaisperheitä ja lähiseudun asukkaita. Karismassa on väljemmät tilat ja ilmainen pysäköinti, Mäkelä mainitsee.

Robert’s Coffee tarjoaa lounasasiakkaille ilmaisen kahvin jälkiruuaksi, kun                                                                                                         ilmoitat kassalla koodin: ElämääLahdessa.fi.

Lounaslista luettavissa TÄÄLLÄ.

Aikaisemmat jutut yrityksestä löydät täältä.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

 

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE