Ripsipidennykset Annikalta (vinkki miehille!)

Ripsipidennykset Annikalta (vinkki miehille!)

Elämää helpottavat asiat, sekä pienet piristykset ja luksukset ovat varmasti meille jokaiselle aina tervetulleita. Olkoon se sitten rentouttava päänhieronta tai uudet ihanat ripsipidennykset.

 

Kerroinkin täällä jo aiemmin uudesta yrittäjästä Annikasta, jolla kävin poistattamassa aikaisemmat ripsipidennykset ja kuinka kolmen vuoden yhtäjaksoinen ripsipidennyksien käyttö ei tehnyt tuhojaan omille ripsilleni. Muutaman päivän ripsivärillä tuhraaminen ja sen poistaminen kuitenkin riitti ja nyt on uudet räpsyt helpottamassa ja sulostuttamassa elämää. Niin helpottavaa varsinkin näin kesällä!

 

IMG_4759

 

 

IMG_4764

 

Valitsin tällä kertaa silkkiripset, jotka ovat todella pehmeät ja niitä asennetaan useampi yhteen omaan ripseen. Lisäksi jokainen voi valita itselleen ripsien pituuden, sekä kaarevuuden ja haluaako näyttävän vai mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen.

Annikalla on 19.7.2014 saakka mahtava tarjous, joka kannattaa hyödyntää mikäli tekee mieli huolettomia päiviä ripsien suhteen. Tarjouksen ja yhteystiedot löydät täältä.

Ps. Miehet huomio! Nyt on hyvä tilaisuus yllättää se oma, kauniimpi osapuoli ja hakea Annikalta lahjakortti ripsipidennyksiin.

 

DSC_6963

Annikan löydätte The Lookin toimitiloista osoitteesta Vesijärvenkatu 14, Lahti.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE