Palautepäivä!

Palautepäivä!

ElämääLahdessa.fi haluaa tarjota teille lukijoille juurikin sitä sisältöä kuin toivotte. Tämä sivusto on tehty Teitä varten, arvon Lahtelaiset ja sen ympäristökuntien asukkaat sekä täällä kauniissa Päijät-Hämeessä vierailevat ihmiset. Unohtamatta tänne juuri muualta muuttaneita tai paikkakunnalle muuttoa suunnittelevia, viisaita ihmisiä. Tietoa ja vinkkejä kaupungista ja sen tarjonnasta tuolloin todella kaipaa -allekirjoittanut tietää sen kokemuksesta.

 

DSC_7668 (1)

DSC_7665

 

Mutta mitä haluatte täältä ElämääLahdessa.fi sivustolta lukea? Mikä aihe-alue antaa juuri sinulle informatiivista tietoa tai suoranaista viihdettä?

 

IMG_5426

IMG_5427 (1)

 

Onko se liikuntaan tai ylipäätään harrastusmahdollisuuksiin liittyvä aihe-alue vai haluatko nähdä paikallisten vaatekauppojen tai sisustusliikkeiden uusimmat valikoimat shoppailuvinkeillä höystettynä? Luetko mieluummin liikkeiden omia esittelyitä valikoimistaan vai saatko ”enemmän irti” kirjoittajan omasta kokemuksesta tuotettua tekstiä?

 

IMG_4992

IMG_4991

 

Aiheita ja mielipiteitä on varmasti yhtä paljon kuin ihmisiäkin siellä ruudun toisella puolella – mutta jokainen, aivan varmasti kaikki palautteet ja toiveet otetaan kiitollisena ja nöyränä vastaan. Lähetetyt viestit tulevat varmasti vaikuttamaan tulevaisuudessa tämän sivuston sisältöön ja aihe-alueisiin.

 

DSC_7672 (1)

IMG_5425

 

Jättäkää siis kommenttiboksiin toiveita, palautetta (risuja tai ruusuja) tai ihan vaan terveisiä. Kiitos jo etukäteen niistä jokaisesta. Voitte myös ilmoittaa kommentissanne saako viestinne julkaista vai ei.

Tekstin kuvat: Kukka ja Sisustus Neilikka, Robert’s Coffee-Spice Ice, Aleksi 13 ja Ravintola Teerenpeli

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE