Nippelitietoa solmioista

Nippelitietoa solmioista

Monet miehet kokevan solmion käyttämisen hankalaksi. Mutta jos kauluksen koko paidassa on oikea ja solmiossa solmioneula, ei kravatin läsnäoloa edes huomaa. On kuitenkin hyvä tietää muutamia niksejä, jotta yhteiselämä solmion sujuisi kivuttomasti ja kallis solmio pysyisi mahdollisimman hyväkuntoisena pitkään.

 

-> Napita paidan ylin nappi kiinni ja solmio napakasti kaulan juureen – ei löysästi puolitankoon kuten tv-sarjojen hikoilevilla etsivillä 🙂

-> Pidä solmio paikallaan aterioidessasi – älä toppaa rintataskuun, äläkä heitä rintataskuun (näin ei tarvitse tehdä, jos käyttää solmioneulaa).

-> Solmun alapuolelle solmiessa syntyvät poimut ja kuopat ovat osa solmua, älä turhaan yritä nykiä ja oikoa niitä pois.

-> Avaa solmio suoraksi käytön jälkeen. Helppous on hyvästä, mutta tässä tapauksessa se latistaa solmun sääittäväksi.

Lähde: Per Nilsson

 

Osta aina mieluummin muutama laadukas solmio, joihin  investoit vähän enemmän rahaa, kuin suuri määrä erilaisia, mahdollisimman halpoja solmioita.

Solmioiden säilyttämiseen löytyy todella paljon erilaisia vaihtoehtoja

 

 

Kun ostat solmion, pyydä myyjää antamaan sinulle mukaan myös ”solmiohengari” jossa solmio kaupassa roikkuu. Näin voit rakentaa itse solmionaulakon.

 

 

Solmioneula on aivan ehdoton ja helpottaa elämää kummasti. Malleja ja tyylejä on todella paljon ja se onkin äärettömän hyvä lahja miehelle. Voit ostaa myös setteinä eli solmioneula ja siihen samanlaiset kalvosinnapit, jotka siis kruunaavat juhla- tai edustusasun.

Tässä esimerkkinä Lumoava Soturi -sarjaa Laatukorulta. Voit tilata täältä

Niin ja lopuksi ohje ranskalaisen solmun tekemiseen

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE