Nauru pidentää ikää ja helpottaa elämää

Nauru pidentää ikää ja helpottaa elämää

Tutkitusti nauru ei korjaa kaikkia vaivoja mutta se voi olla apu pitämään vaivat ja taudit loitolla. Tässä muutamia faktoja asiaan liittyen (kannattaa siis mennä tänään pe 17.4 ja huomenna la 18.4 Lahen Stand up-festareille)

ladatut-1024x724

Nauru lievittää stressiä

Keho vastaa nauruun positiivisesti henkisellä ja fyysisellä tasolla. Nauru laskee stressihormonien määrää. Samalla kun stressihormonitaso laskee, tulee rentoutunut ja hyvä olo. Katso vaikka joku huumorilla höystetty elokuva.

Nauraessa palaa kaloreita

Nauru nostaa sykettä ja kymmenessä minuutissa voi polttaa nauramalla jopa 40 kaloria.

Likaista ilmaa ulos ja happirikasta sisään

Nauru puhdistaa keuhkoja. Keuhkojenkin kannalta kannattaa kokeilla vaikka naurujoogaa!

Nauru laskee turhat suojamuurit

Nauru auttaa tarkastelemaan elämää myönteisemmin. Samalla se vaikuttaa ihmisen mielenterveyteen.

Nauraminen parantaa sydämmen, keuhkojen ja lihasten terveyttä

Nauraminen muistuttaa suuresti aerobista harjoittelua. Kun nauramme, nousevat sydämen syke ja verenpaine. Naurun loppuessa, paineet laskevat takaisin alas.Nauraessa keuhkoihin menee suuria määriä ilmaa. Samalla keuhkot rasittuvat ja verenkiertoon tulee enemmän happea. Aivoihin kulkeuduttuaan happi auttaa meitä muun muassa ajattelemaan paremmin.

Nauru auttaa vihanhallinnassa

Kun suututtaa, kannattaa ottaa muutama askel taaksepäin ja kohentaa omaa tunnetilaa naurulla. Kuten yllä on mainittu, nauru rentouttaa kehoa ja vähentää stressiä ja stressihormoneja. Se on terveellinen ja hyvä tapa karkottaa aggressiivisia impulsseja. Ulos päästetty ääni usein vapauttaa. Nauru on hyvä tapa harhauttaa ajatukset pois suruista ja murheista.

Huumori ja luovuus kulkevat rinnakkain

Huumori rohkaisee katsomaan asioita epätavallisilla tavoilla ja löyhentää vakiintuneita ajatusrakenteita. Luovuus ja huumori ovat identtisiä. Molemmat vaativat kykyä muodostaa suhde kahden asian välille, joilla ei muuten olisi keskenään selvää yhteyttä.

Samanlaisia hyötyjä kuin meditaatiossa

Vaikka ääneen käkättäminen ja hiljaa meditoiminen ovat vastakohtaisia, hyötyy keho molemmista samalla tavoin. Nauru tuottaa aivokäyrissä samanlaisia taajuuksia, kuin millaisia on meditatiivisessa tilassa olevilla ihmisillä.

Nauru vahvistaa immuniteettia

Nauru nostaa immuunisolujen ja tauteja vastaan taistelevien vasta-aineiden määrää, mikä parantaa vastustuskykyämme.

Vatsalihakset töihin

Kun ihminen nauraa, hänen vatsalihaksensa laajenevat ja supistuvat. Samalla ne lihakset, joita ei käytä nauramiseen, saavat mahdollisuuden rentoutua.

Alkuperäinen lähde, klik.

 

Lisää vaihtoehtoja viikonlopun menoihin löydät KOOTUT MENOVINKIT -linkin takaa.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE