Naisten muoti /kevät-kesä 2015

Naisten muoti /kevät-kesä 2015

ElämääLahdessa.fi muotiviikolla on tänään vuorossa kurkistus naisten kevään ja kesän 2015 muotiin ja kauden yleistrendeihin sekä sen yksityiskohtiin.

 

Mrb-KarismaNäytös470-142

Mrb-KarismaNäytös470-373

14.3.2015 Kauppakeskus Karisman suuressa muotinäytöksessä saikin jo kivasti vinkkejä siitä, millaiset on tulevan kauden trendit. (Kuvat ess).

70-luku on vahvasti läsnä kevään ja kesän 2015 muodissa. Maailmalla kevään muotiviikoilla yksi selkeimmistä merkeistä oli hapsut, jotka tulevat taas. 70-luvun tyyliset mekot, alushameet sekä leveälahkeiset housut sekä täyspitkinä että vajaamittaisina.

Lindex-Spring-2015-Lookbook-940x655

Lindex kevät-kesä 2015

 

news-gucci-catwalk-ss15

Gucci kevät-kesä 2015

 

spring2015_702_893_DEFAULT_resize

 

Kauden trendeihin kuuluvat myös röyhelöt, housuhameet, romanttinen boheemisuus, ylellinen mokka ja hameet, joita voi pukea eri mittaisina vaikka kaksikin päällekkäin. Materiaalit ovat kevyitä ja laskeutuvia.

Värit ovat puuteroituja, pehmeitä ja pestyjä/ himmeitä, auringon haalistamia sävyjä. Valkoista eri sävyissä. Kauden kirkkaat sävyt painottuvat yksityiskohtiin ja tehosteväreihin -esimerkiksi lasinvihreä, viininpunainen sekä tummansininen (mustan lisäksi) kuuluvat kauden värikartalle. Materiaaleja yhdistellään rohkeasti keskenään ja näin saadaan mielenkiintoisia asukokonaisuuksia.

kuva-asu

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE