Naiset ja herrat -tuotevinkki!

Naiset ja herrat -tuotevinkki!

Sain Annikalta (Tmi Tiiannika) testaukseen ja kokeiltavaksi parit hiustuotteet ja tässä olisi niistä esittelyssä ensimmäiset. Todella hyviä tuotteita käytettäväksi perisuomalaisiin hiuksiin, jotka tarvitsevat hyvännäköiseen lopputulokseen kaiken mahdollisen volyymin ja tuen.

 

DSC_7634

 

 

IMG_4968.JPG

 

 

Jämerä tuote, eikä sitä tarvitse laittaa kerralla paljon eli riittoisa pullo. Huomioitavaa näin ennen syksyn ja talven sateita on kosteussuoja,  joka tulee varmasti tarpeeseen.

 

IMG_4967.JPG

 

 

Hiuspuuterin keksijä ansaitsisi jonkin mitallin. Tässä tuotteessa yhdistyy niin monta hyvää ja täydellistä asiaa. Antaa hiustyveen todella paljon ryhtiä ja nostetta, pidentää hiusten pesuväliä 1-3 päivää ja nyt itsellenikin uutena tietona, että tummille hiuksille tarkoitetussa hiuspuuterissa on väripigmentiä eli sillä voi myös pidentää kampaajalla käyntien välejä. Ehdottomasti hankkimisen arvoinen tuote.

 

Nämä tuotteet saatavissa: Tmi Tiiannika 045 106 7166, Vesijärvenkatu 14, Lahti  / The Look

Aikaisemmat  julkaistut jutut yrityksestä löydät täältä.

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE