Musikaalinen suihkulähde ja esitys joka päivä

Musikaalinen suihkulähde ja esitys joka päivä

Vuonna 1997 rakensi Lahti Energia ”Lahden keskuspuistoon”  eli  Kariniemen puiston Pikku-Vesijärveen Pohjoismaiden suurimman musikaalisen suihkulähteen. Kartan paikalle löydät TÄÄLTÄ.

Vesiurut ovat ainoat laatuaan Pohjoismaissa ja antavat mahtavia elämyksiä Lahtelaisille ja Lahdenmielisille. Syksyn pimentyessä mukaan astuvat valot, jotka antavat esitykselle taas aivan uuden ulottuvuuden

”Lahti Energia Oy halusi antaa 90-vuotisjuhlansa kunniaksi kaupunkilaisille jotain erikoista. Näin syntyi ajatus vesiuruista, musikaalisesta suihkulähteestä, joka tarjoaisi näyttävän esityksen musiikin, veden, värien ja valojen yhteisestä sinfoniasta. Täydelliseen kokoonpanoonsa vesiurut rakennettiin kesällä 1998.”

Suora lainaus Lahti Energian sivuilta, jolta voit myös käydä katsomassa videon eräästä vähän erilaisesta esityksestä, johon liittyi moottoripyörä.

Esityksen aikana kuullaan klassista-,  elokuvamusiikkia, sekä tuttuja musikaalisävellyksiä. Esityksen kesto on noin 15 minuuttia eli oivallinen lisä sisällyttää iltakävelylle.

 Esitysajat:

Lahti Energia tarjoaa vesiurkuesitykset kaikkien iloksi kesäkuun alusta marraskuun loppuun. Lisäksi perinteeksi on muodostunut itsenäisyyspäivän esitys ilotulituksineen.

  • Kesäkuusta syyskuun loppuun esitykset ovat päivittäin klo 13 ja klo 18. Esitys koostuu musiikista ja näyttävistä vesisuihkuista. Esityksessä ei käytetä värivaloja. Esityksen kesto on noin 15 minuuttia.
  • Lokakuusta marraskuun loppuun esityksiä on joka ilta klo 19.00. Näissä esityksissä on mukana värivalot, musiikki ja vesisuihkut.

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE