Muistutus tulevasta viikonlopusta

Muistutus tulevasta viikonlopusta

Jotta keneltäkään ei jäisi huomaamatta, niin muistuttelen vielä tulevan viikonlopun ( 23-24.2) suuresta urheilutapahtumasta Lahdessa.  Vuodesta -74 järjestetyt Finlandia-hiihdot viettävät 40-vuotisjuhlaa ja se näkyy ja kuuluu.

Voit katsoa tapahtumien mielenkiintoista historiaa ja faktoja täältä, klik. Kuvitelkaa, että viime vuonna osallistujia oli jo 6500!

Kirjoitin tulevasta viikonlopusta ja Finlandia-hiihdoista näin:

Finlandia-hiihto 23-24.2

Finlandia-hiihto 23-24.2

Viikon kuluttua tapahtuu jälleen Lahdessa urheilun puolella jotain suurta. Finlandia-hiihto starttaa lauantaina 600 talkoolaisen voimin, jotka rakentavat tänäkin juhlavuonna nautittavan ja iloisen ulkoilutapahtuman.

 

Finlandia-hiihdolla on tänä vuonna juhlavuosi, sen täyttäessä 40 vuotta. Huikea ajatus, että hiihtoa rakastavat ihmiset ovat kokoontuneet joka vuosi neljän vuosikymmenen ajan kilpailemaan ja/ tai viettämään iloista ulkoilupäivää yhdessä samanhenkisten kanssa .

Tänä vuonna hiihtäjiä kannustetaan maastossa myös musiikilla. Lahden musiikkiluokkien rytmiryhmät antavat pontta potkuihin ja saahan musiikkinautinnosta osansa myös katsojat, joita varmasti on maastossa hiihtäjiä kirittämässä sadoittain.

Voit ilmoittautua hiihtämään  TÄÄLLÄ.

Huom! Perjantai-iltana kannattaa suunnistaa KISATELTTAAN, jossa on tarjolla hyvää ruokaa, juomaa ja palanpainikkeeksi muotinäytöksiä, haastatteluja ja palkitsemisia.

Viikon päästä siis kaikki nauttimaan Salppurille raikkaasta ulkoilmasta, kuumista kisamakkaroista ja tietenkin hiihdosta :)

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE