Monipuoliset messut

Monipuoliset messut

Tulevana viikonloppuna la 1.11 ja su 2.11.2014 Lahden Messukeskuksessa riittää näkemistä, tekemistä ja kokemista. Kätevä-Tekevä-Lukeva-messut suorastaan pursuaa kaikkea kaikenikäisille.

 

Tekeva_Lahden_Messut_3

Messutapahtuma jakautuu kolmeen eri kategoriaan;

Kätevä kokoaa yhteen kaikki valtakunnan käsityöläiset ja kädentaidoista kiinnostuneet. Kiinnostavaa katseltavaa riittää käsityömateriaaleista herkkuihin ja kaikkea siltä väliltä. Messuilla liikkuessa kannattaa ajatella henkilöitä, joille on tarkoitus hankkia joululahja. Messuilta voi tehdä pukinkonttiin upeita, yksilöllisiä lahja löytöjä.

Kateva_Lahden_Messut_2

 

Kädentaidot keittiössä on tämän vuoden uutuusteema. Keittiömaailma-näytöskeittiössä syntyy ammattilaisten käsissä herkkuja, joista voi saada ideoita myös omaan joulupöytään.

 

Tekevässä riittää erilaisia harraste-esittelyitä. Pienoisrautatiet, RC-autot ja -lennokit, nukkekodit ja paljon, paljon muuta. Näyttäviä esityksiä, laaja tuotevalikoima sekä mielenkiintoisia kisailuja. Messuilla pääsee testaamaan ja kokeilemaan uusia, kiinnostavia harrastuksia.

 

Lukeva_Lahden_Messut_4

 

Lukeva on innokkaiden lukijoiden ja kirjoja rakastavien kohtauspaikka. Siellä voi myös innostua lukemisesta, joka on äärimmäisen hyvä harrastus ja ajanviete. Tapahtumassa julkisuuden henkilöt ja kirjailijat kertovat haastatteluissa omia lukukokemuksiaan ja näin jokainen voi löytää mainittuihin kirjoihin aivan uusia näkökulmia.

Kaiken yllämainitun lisäksi on vielä runsas ohjelmatarjonta, joka kannattaa käydä katsastamassa täältä, klik.

3403c66.png

Mennään messuille!

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE