Miesten muoti /kevät-kesä 2015

Miesten muoti /kevät-kesä 2015

ElämääLahdessa.fi sukeltaa tänään miesten muotimaailmaan ja katsomme mitkä ydinasiat asukokonaisuudessa kytkee sen tähän päivään sekä tulevaan kauteen kevät-kesä 2015.

 

Tästä H&M -videosta saa kivasti vinkkejä siitä, mitä kuuluu miesten kevään 2015 muotiin. Kannattaa katsoa värejä, materiaaleja ja vaatteiden yhdistelemistä. Ei ole tarkoitus, että kokonaisuus kopioidaan suoraan itselle vaan siitä napataan niitä omaan tyyliin sopivia juttuja.

MM_FRENN_KEV_T_KES_2015_03_700x700

 

MM_FRENN_KEV_T_KES_2015_16_700x700

FRENN kevät-kesä 2015 / Suunnittelija Antti Laitinen

 

Farkku ja denim-kankaat näyttelevät todella vahvaa roolia kauden muodissa. Asun voi rakentaa jopa kokonaisuudessaan sen varaan. Ruudut, raidat sekä printit näyttelevät myös suurta roolia miesten muodissa tulevana kesänä. Niillä voi hauskasti piristää yleensä niin suoraviivaista ja eleetöntä, suomalaista miesten pukeutumiskulttuuria. Rentous ja vilpoisat pellava- ja puuvillapaidat sekä puuvillapuvut takaavat miehille sen, että työpukeutuminenkin voi olla hauskaa ja miellyttävää myös kesähelteillä.

Piriste- ja kontrastivärinä asukokonaisuudessa voi käyttää esimerkiksi oranssia, haalistettua punaista tai raikasta vihreää.

Mies – teet vaikutuksen, kun osoitat pukeutumisellasi seuraavasi trendejä ja olevasi ajan hermolla.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE