Miesten kauluspaita

Miesten kauluspaita

Miehestä kertoo paljon hänen päällään oleva kauluspaita. Onko se siisti, vai ryppyinen. Puhdas vai nuhjuinen ja ehkä vienosti hieltä tuoksahtava. Istuuko paita ja onko kaulus sopivan kokoinen ylänapin ollessa kiinni. Onko paita perusmallia ja väriä, vai onko ehkä reippaita yksityiskohtia ja väri valittu tarkasti kantajan ihonväriin sopivaksi… ehkä mahdollisesti rohkein ottein. Kurkistelin vähän Sokoksen ja Kekäleen valikoimia.

 

4053898729191_kuva1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8718513214181_kuva1

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä ensimmäiseksi hiukan Sokoksen valikoimaa. Tyylejä ja malleja on todella paljon erilaisia, joten varmasti kaikille löytyy SE paita. Suosittelenkin menemään kauppaan ja sovittelemaan, jolloin huomaa itselle istuvat mallit, värit ja kuosit.

Seuraavaksi siirrymme kurkistamaan Kekäleen paitavalikoimaa.

154-307140_83

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

855-northshirt-99-musta-kauluspaita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

855-northshirt-73-raitapaita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

105-0339-64-15-73

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niin ja mistä sitten tietää, että juuri kyseinen paita sopii kokonsa ja värinsä puolesta? Paita istuu niin hyvin, että sinulla on hyvä olla siinä. Se ei kiristä eikä purista mistään kohdasta. Värin sopivuuden tiedät taas siitä, että olet hengarissa kiinnittänyt huomiosi paitaan ja päällä paidan väri saa kasvosi ”hehkumaan” eli väri korostaa silmiesi ja kasvojesi väriä.

Voi olla, että joudut sovittelemaan useita paitoja ennen kuin opit näkemään itsellesi sopivat värit ja mallit. Mutta se vaiva kannattaa nähdä, koska sen jälkeen paidan ostaminen on monin verroin helpompaa ja tiedät olevasi paidoissa komea.

Ja muista satsata laatuun, niin sinun ei tarvitse hikoilla silityksen kanssa!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE