Miesten hiusmuoti/ syksy-talvi 2014-2015

Miesten hiusmuoti/ syksy-talvi 2014-2015

Annika / Tmi Tiiannika  kertoo ja havainnollistaa meille kuvien avulla, millainen on tulevan kauden miesten hiusmuoti.

Hiustrendeissä jatkaa edelleen malli, jossa hiukset ovat alaosasta lyhyet ja päältä pidemmät. Uutta entiseen tuovat tänä syksynä jakaukset ja hiusten yläosan runsaus. Vastaavasti hiusten alaosia leikkautetaan rohkeasti yhä lyhyemmäksi.

 

DSC_7273

 

DSC_7260

 

 

Raidoilla saa myös miesten hiuksiin volyymiä ja upeaa eloisuutta. Annika kertoo syksyn tullen värisävyjen  muuttuvat jälleen tummempaan suuntaan.

 

DSC_7286

 

 

Jos haluaa hiusten taipuvan tiettyyn suuntaan, antaa Annika siihen miehille hyvän ja elämää helpottavan vinkin. ”Käytä pari minuuttia aikaa ja kuivaa hiuksesi föönillä, sekä luurankoharjalla (paras harja tähän hommaan) haluttuun malliin. Kun malli on hyvä, ei hiusten muotoiluun mene hetkeä kauemmin”.

Luurankoharjan voi ostaa  Annikalta.

DSC_7282

 

 

DSC_7283

 

Seuraavissa kuvissa valmis lopputulos. Todella hyvä, eikö totta?

 

DSC_7293

 

DSC_7292

 

DSC_7290

 

Parturipalvelut ovat vain yksi osa Annikan palveluvalikoimasta. Seuraavassa jutussa seuraamme amerikkalaista parranajoa ja kerromme  toimenpiteestä, joka antaa avun hiustenlähdöstä kärsiville. Pysykää mukana!

Tmi Tiiannika 045 106 7166, Vesijärvenkatu 14, Lahti

Aikaisemmat  julkaistut jutut yrityksestä löydät täältä.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE