Mies vaatekaupassa

Mies vaatekaupassa

Syyhyävätkö sormesi kohti komeita kalvosinnappeja? Asun kokoaminen on valitettavasti aloitettava toisesta päästä. Hillitse yksityiskohtien intohimosi ja keskity ensin kokonaisuuden kulmakiviin, vaatteisiin. Valitse  tilaisuuteen ensin puku tai irtotakki ja housut, sitten paita ja kengät ja lopuksi vasta asusteet.

 

Rohkea pukeutuja ei kumartele ohjeita orjallisesti juhlavissakaan tilanteissa. Uskalla rikkoa rajasi, kokeile jotain yllätyksellistä. Mustat katulenkkarit smokin pariksi, mitä sanot? Joskus voi olla vaivan arvoista säväyttää. Ei hassumpaa, jos olemuksesi muistetaan myöhemminkin. Utopiaa? Tuskin, mutta tyyli ei tule taikaiskusta, se vaatii vaivaa.

 

Värien yhdistäminen

1. Valitse solmio, jossa puvun- tai irtotakin väri toistuu ja vaalea paita tai värillinen paita on samaa sävyä kuin takki. Jos takki on monivärinen, on vaihtoehtoja useita. Varma konsti.

2. Valitse solmio, jonka (kuvio) väri poikkeaa selvästi puvun väristä. Kun solmion pohjaväri täsmää puvun väriin, olet ihannevävy ja pomon suosikkisälli. Paidan (kuvio) värin tulisi toistaa puvun väriä, tai jos haluat sen poikkeavan puvusta, täsmää paita- ja solmiovärit keskenään yhteen.

3. Pukeudu sävy sävyyn kiireestä kantapäähän. Pomminvarma taktiikka, joskin helposti tylsä ja yksitotinen, valitsitpa minkä värin tahansa.

 

Lähde: Per Nilsson

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE