Mennäänkö elokuviin

Mennäänkö elokuviin

Mitä tehdä helmikuisena, pimeänä ja kylmänä iltana… tai päivänä? Mennään leffaan, on hyvä vastaus 🙂 Elokuvatarjonta on tällä hetkellä erittäin monipuolinen ja runsas. Tarjolla on elokuvia moneen makuun, eikä lapsiakaan ole unohdettu.

Lapsille pyörii tällä hetkellä esimerkiksi Ella ja kaverit.

Timo Parvelan huippusuosittujen Ella-kirjojen sankarit valloittavat vihdoin valkokankaat koko perheen elokuvan Ella ja kaverit rynnistäessä elokuvateattereihin 28. joulukuuta 2012!

Myyntilistojen huipulla keikkuvat Ella-kirjat ovat tuttuja jokaisen kouluikäisen perheessä. Elokuva perustuu vuonna 2008 julkaistuun Ella ja Äf Yksi -kirjaan. Ellan ja ystävysten seikkailu saa niin lapset kuin aikuisetkin hykertelemään, mutta osuu nauruhermon lisäksi myös ajan hermolle.

Ikäraja on S eli ilmeisesti voi mennä pienten kanssa?

Lisää tietoa TÄÄLTÄ.

Aikuisille ja isommille ”lapsille” Hobitti – Odottamaton matka 3D

3D-versio!

Kaikkien aikojen odotetuimmaksi elokuvaksi luonnehdittu Hobitti – Odottamaton matka sijoittuu Keski-Maahan, aikaan 60 vuotta ennen J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -saagaa. Elokuvassa Bilbo Reppuli lähtee eeppiselle matkalle 13 kääpiön ja heidän johtajansa Thorin Tammikilven kanssa, tavoitteenaan vapauttaa Ereborin kääpiövaltakunta, jonka lohikäärme Smaug on kauan sitten valloittanut.

Ikäraja 12 v.

Lisää tietoa TÄÄLTÄ.

Lisäksi elokuvatarjonnasta löytyy niin kotimainen Kaappari, kuin myös Hitchcock, joka kertoo kaikkien tuntemasta elokuvaohjaajasta. Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo Psykoleffan tekovaiheista, sekä suurelle yleisölle tuntemattomaksi jääneen rakkaustarinan.

Ikäraja molempiin leffoihin 7 v.

Lisää tietoa TÄÄLTÄ.

 

 Lisää tietoa TÄÄLTÄ.

Ja kuka muistaa Röllin : D ?

 

Tietoa elokuvasta TÄÄLTÄ.
Ensi-ilta: 1.2.2013
Kesto: 1h 26 min
Ikäraja: S

Elokuvissa käyminen on todella mukava koko perheen harrastus!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE