Mekko -monikäyttöinen valinta

Mekko -monikäyttöinen valinta

Tämä on ylistyslaulu mekoille. Nimenomaan linjakkaille, ajattoman mallin omaaville ja kantajansa parhaita puolia esille tuoville mekoille. Näin juhlakauden alla erinomainen valinta, jota voi käyttää muutenkin kuin pelkästään juhlissa.

 

276-m41939-joli-99

 

 

tumblr_n02vg0Oaxn1r81j4zo1_1280

 

276-s41939-mi-99

 

 

f3d66a3e8c1ccc302d3ee5a7b8c44aae

 

victoriadress_450x420

 

627-15118505-caryl-99

 

7b08ca7aae8b7ba7d4d5ea1e0c0b240d

 

 

Ajaton mekko

 

Mekko voi olla pitkähihainen, lyhythihainen tai hihaton, mutta mikäli ei käytä mekkoa usein ja haluaa yhden ajattoman yksilön kaappiin spesiaalitilanteita varten, suosittelen lyhythihaista tai hihatonta mallia. Näin mekkoa voi käyttää jokaisena vuodenaikana lisäten vain lämpötilasta riippuen hartioille huivin, boleron, villatakin tai jakun.

Värivalinta

Väriksi kannattaa valita jokin perusväri joka ei ole sidoksissa muotiin. Näin myös mekon asustaminen erilaisiin tilanteisiin sekä asunkokonaisuuden muunneltavuus on helpompaa.

Mekon kangas

Kankaan laatuun kannattaa kiinnittää ostaessa huomiota. Rypistele ja rutistele mekkoa käsissäsi jotta näet rypistyykö se käytössä.

Helman pituus

Mekon pituus kannattaa miettiä tarkkaan, jos haluaa käyttää mekkoa useita vuosia. Liian lyhyt malli ei käy kaikkiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Kuten kuvissa, polven peittävä pituus on supertyylikäs mutta myös hivenen polven yläpuolelle jäävä helma on ajaton valinta.

Juhlamekon asustaminen

Koska kesän juhlakausi on käynnistymässä, niin ajattelin seuraavaksi asustaa tämänkertaisen, ajattoman mekon esimerkiksi hääjuhlia varten. Mekkojuttu siis jatkuu…..

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE