Meistä

Haluamme luoda niin valovoimaista viestintää, että se todella tehostaa Lahden talousalueen yritysten näkyvyyttä alueen asukkaiden sekä täällä vierailevien keskuudessa. Tarjoamme oman panoksemme elinkeinoelämän toimijoiden verkostoitumisen parantamiseksi. Vireän yhteistyön avulla uudistuva ja kehittyvä Lahti voi aidosti olla koko seutukunnan veturi ja mahti.

jarmo_pieniJarmo Mäkeläinen, toimittaja ja tekstityöläinen

Olen sanojeni mittainen, vuonna 1971 syntynyt paljasjalkainen lahtelainen. Minä rakastan kotikaupunkiani. Omien kokemusteni mukaan alati kehittyvä ja ilmettään ehostava Lahti on hyvä paikka elää sopuisasti, pilke silmäkulmassa. Erityisesti historia, musiikki, kirjallisuus, elokuvat ja urheilu sekä laaja kirjo ystävyyssuhteita antavat kaltaiseni humanistin elämään merkittävää sisältöä.

Turun yliopistossa opiskelin pääaineena suomen kieltä 1990-luvulla. Vapaana toimittajana, tekstityöläisenä ja sisällöntuottajana olen työskennellyt vuodesta 2003. Kirjoitan tekstejä, tarinoita, juttuja. Lisäksi stilisoin ja oikoluen erilaisten julkaisujen tekstejä.
Olen ollut mukana toimittamassa muun muassa Päijät-Hämeen Yrittäjälehteä, Lahti Energian asiakaslehteä ja oppisopimuskoulutuksen tiedotuslehteä. Minulla on ollut etuoikeus saada olla mukana toteuttamassa merkittävien yritysten ja yhteisöjen historiateoksia. Monimuotoisen haastavat kirjaprojektit ovat kehittäneet ammattitaitoani kirjoittajana. Viime vuosina olen saanut tuottaa monipuolista sisältöä erilaisten yritysten verkkosivuille. Toimittajan töiden lisäksi olen työskennellyt rahoitusalalla toimivan lahtelaiskonsernin viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaavana avainasiakaspäällikkönä.
Työtehtävien kautta ja sosiaalisen luonteeni ansiosta olen onnistunut luomaan vaikuttavan kontaktiverkoston, johon sisältyy Lahden talousalueen toimijoita elinkeino- ja yrityselämän, poliittisen päätöksenteon ja urheiluelämän saralta. Nyt haluan tarjota ammattitaitoani paikallisten yrittäjien hyväksi ElämääLahdessa-sivuston kautta.

erja_pieniErja Ylisirniö

Muualta muuttaneena ja useissa eri kaupungeissa asuneena, voin vilpittömästi sanoa, että on onni asua Lahdessa. Sijainti ei todellakaan voisi olla parempi, kaikki on sopivan lähellä ja asumisen viihtyvyys on ykkösluokkaa maisemista puhumattakaan. ElämääLahdessa.fi on sivusto, jonka toivon olevan avuksi virkistämään, elävöittämään  Lahden kaupunkikulttuuria, yrityksien ja yrittäjien esilläoloa kuluttajille ja tätä kautta myös yrittäjien verkostoitumista. Yhteistyö on voimaa ja silloin ääni kuuluu paremmin. Kuluttajille toivon sivuston olevan kuin ovi elämään Lahdessa. Mennään syvemmälle ja katsotaan tarkemmin.

Lahti on luomassa uutta, edustavaa ja kaupunkilaisia palvelevaa keskustaa. Uudistetaan yhdessä myös yrityskulttuuria ja mietitään, miten saamme esimerkiksi kauppasi täyteen asiakkaita tai järjestämääsi tapahtumaan yleisöä.

Maailma muuttuu, muututaan sen mukana!

 Haluatko esitellä yritystäsi ja/tai tuotteitasi –  nyt voit tehdä sen veloituksetta!

Lähetä sähköpostia osoitteeseen posti @ elamaalahdessa.fi (huom. poista välit) tai lähetä viestiä alla olevalla lomakkeella.

[contact_form]

Yhteistyössä