Lomalla

Lomalla

Monet ovat aloittaneet kesälomansa juhannukselta tai aloittavat sen viimeistään perjantaina, koska heinäkuu on yleisin lomakuukausi. Mitä ajattelit tehdä lomasi aikana?

 

DSC_6627

 

 

Loma on akkujen lataamista, mutta miten se tapahtuu riippuu täysin ihmisestä ja hänen luonteestaan. Siinä kun jollekin lepääminen ja rentoutuminen tarkoittaa makoilua mukavassa asennossa lukien kirjaa tai katsoen elokuvia voi samainen toiminta aiheuttaa toiselle henkilölle jo ensimmäisen tunnin jälkeen ahdistusta ja levotonta olotilaa.  Heille arjesta irtautuminen tapahtuu toiminnan kautta. Liikuntaa, harrastustoimintaa tai rakentamista /remontointia… sellaista hommaa jota tykkää tehdä ja johon ei arjessa ole tarpeeksi aikaa.

Ongelma voi syntyä silloin, jos parisuhteessa tai perheessä vietetään yhteistä lomaa ja toiveet siitä, miten loma-aika halutaan viettää poikkeaa täysin toisistaan. Mitä silloin tehdä? Viettääkö loma erillään tai eri aikoihin vai vietetäänkö lomaa yhdessä toisen toivein, toisen luopuessa omistaan?

Onko sinulla tähän vastausta -miten teillä toimitaan vai onko toiveenne ja tavat samankaltaiset?

 

DSC_7135

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE