Lasten ja nuorten musiikkikasvatus

Lasten ja nuorten musiikkikasvatus

Lahti panostaa lasten ja nuorten musiikkikasvatukseen yhteistyöllä sekä systemaattisella koulutuksella. Musiikkipainotteinen opiskelu aloitetaan jo ala-asteella.

 

Musiikkiopetus ala-asteella

Ala-asteella musiikkiin painottuvaa opetusta järjestetään Lotilan peruskoulussa vuosiluokilla 3 -6. Jokaisella luokalla on oma kuoronsa. Esiintymiset kuuluvat koululaisten arkipäivään.

Musiikkiluokille pääsee valintakokokeiden perusteella

Lainaus Lotilan ala-asteen sivuilta: ”Musiikin painotettu opetus tarjoaa oppilaalle mahdollisuuden musiikin monipuoliseen oppimiseen ja elämykselliseen kokemiseen niin soittamisen, laulamisen, esiintymisten, tanssin kuin kuuntelunkin kautta.” Lue lisää, klik.

 

Yläasteen musiikkiluokat

Musiikkipainotteista opetusta vuosiluokilla 7-9 tarjoaa Tiirismaan yläaste. Musiikkiopetukseen kuuluu bändi, kuoro ja orkesteritoiminta. Lue lisää satavuotiaasta, laadukkaaseen ja kansainväliseen koulutukseen painostavasta koulusta täältä.

 

 

Musiikkipainotteinen lukio

Kansainvälinen Tiirismaan lukio, jonka musiikkilinjaan kuuluvat kuoro- ja orkesteritoiminta, yhtyeet, musikaalit ja produktiot. ”Tiirismaan musiikkilinjalle otetaan vuosittain n. 35 opiskelijaa, eli opiskelijoita on yhteensä noin 100.” Lue lisää, klik.

 

Lahden Musiikkiluokat ja Tiirismaan musiikkilukio: Sydämeni laulu -konsertti

Tänään!

Sibeliustalo pääsali – Torstaina 7.5.2015  klo 19.00

Osta liput täältä.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE