Lahti ja sen putiikit esillä sosiaalisessa mediassa

Lahti ja sen putiikit esillä sosiaalisessa mediassa

Blogeja lukiessa huomaa törmäävänsä yhä useammin Lahdesta ja sen myymälöistä tehtyihin juttuihin. Ihanaa, kun bloggarit ovat löytäneet nuo ihanat, persoonalliset kivijalkakaupat ja näin muutkin ihmiset osaavat suunnistaa niihin.

Yksi vahvasti sähköisessä mediassa esillä oleva Lahtelainen putiikki on Petit St Louis Store Rautatienkadulta. Private Blend -blogia pitävä Mikko Helsingistä oli piipahtanut Lahdessa ja tehdyt tuosta kyseisestä putiikista todella hyvän jutun, joka kannattaa käydä kurkkaamassa.

Samoin Hanna G -blogissa samainen liike, sen tuotteet ja putiikinpitäjät vilahtelevat todella usein. Hannan kirja 400 g Parhaat jauhelihareseptit -on muuten myynnissä Petit St Louis Storessa. On kuulemma aikamoinen arjen pelastaja.

 

04A5608-700x1050

 

Kuvat: Hanna G ja Private Blend

 

Ps. Muistakaa mennä  monipuolisille ILO-FIILIS-ONNI-INNOSTU ELÄMÄSTÄ -messuille tänään ja/tai huomenna sunnuntaina sekä Lahden taidelauantai 2015 -tapahtumaan viikon päästä lauantaina 5.9!

Lisää KOOTUT MENOVINKIT -linkin takaa.

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE