Lahti ja musiikki

Lahti ja musiikki

Lahdessa jokainen lapsi pääsee konsertteihin kaksi kertaa kouluaikanaan ja vähintään kokeilemaan musisointia, jos se kiinnostaa. Siemen musiikin maailmaan siis kylvetään jo päiväkodissa ja koulussa.

Tämän äärettömän hienon asian mahdollistaa yhteistyö päiväkotien, koulujen, kerhojen, taiteen perusopetuksen, Lahden kulttuurikasvatusohjelman, Efekti-lastenkulttuurikeskuksen ja Sinfonia Lahden välillä.

Esimerkiksi Tartu taiteeseen on upea osoitus eri tahojen yhteistyöstä Lahdessa. Kaupunki kuljettaa lapsia paikalle – Sibeliustalo järjestää tilat – Oppilaitokset sisällön. Tapahtumat tutustuttavat pienet tarjolla olevaan perusopetukseen ja he pääsevät testailemaan harrastusmahdollisuuksia.

Lisäksi Musiikkiopisto ja Lahden konservatorio vievät yhteistyökouluihin soitonopettajia, joiden ohjauksella oppilaat pääsevät lukuvuosi kerrallaan kokeilemaan soitinopetusta. Näin jokainen lapsi voi kokeilla, kiinnostaako soitin- ja musiikinopiskelu. Hieno mahdollisuus!

Todistetusti pienet, päiväkoti-ikäisetkin lapset jaksavat kuunnella ja keskittyä musiikkiin, jos se on säännöllistä ja toistuvaa.

IMG_4921

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE