Lahtelaisten nuorten ja yritysten kohtauspaikka

Lahtelaisten nuorten ja yritysten kohtauspaikka

Nuorten auttaminen urapolun alkuun on äärimmäisen tärkeä ja iso asia. Suomella ei ole varaa pitää mukana yhtään ”vapaamatkustajaa”. Lahdessa toteutettu Matkalla duuniin! -palvelu on hieno osoitus siitä, miten saada nuoret ja yritykset kohtaamaan toisensa.

Matkalla duuniin! -palvelu

Lahden Yrittäjät ry:n ja Lahden kaupungin Nuorten työllisyyspalvelujen yhteistyössä toteuttama palvelu jossa lahtelaiset nuoret ja yritykset kohtaavat harjoittelu-, oppi-sopimus- ja työpaikan merkeissä. Palvelussa nuoret saavat oman valmentajan, jonka avustuksella he voivat luoda palveluun omia työhakuilmoituksia ja vastaavasti yritykset voivat ilmoittaa omista vapaista paikoistaan. Palvelu on suunnattu työttömille 17-24-vuotiaille nuorille sekä 30-vuotiaille vastavalmistuneille.

 

panorama_RTR3QLL3

 

Matkalla duuniin! -palvelun mahdollisuudet yrityksille:

° Turvallinen ja maksuton rekrytointikanava motivoituneiden nuorten työllistymiseen työharjoittelun, oppisopimuksen tai työpaikan muodossa.

° Ilmoitustaulun hyödyntäminen -työtä ja tekijöitä tarjolla

° Lahjapaketti 2015 -palkkakustannuksiin 50% tukea

° Valmentajan palvelut: Työnantajan ja nuorten tavoitteiden yhteensovittaminen -avustaminen sopimusasioissa ja Lahtipaketin hakemisessa – taustatuki ja yhteishenkilö nuorten työkokeilussa, oppisopimuskoulutuksessa tai työsuhteessa.

LUE LISÄÄ JA TOIMI:  www.matkalladuuniin.fi

 

images

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE