Lahja isälle

Lahja isälle

Isien ihan oma päivä on tulevana sunnuntaina 9.11. Ja olisi mukava antaa lahjaksi jotain spesiaalia ja ehkäpä ennenkokematonta. Tässä teille sellaisesta takuuvarma vinkki. Aivan varmasti jokainen isä, isoisä tai yleensä miespuolinen henkilö nauttii tästä lahjasta.

 

DSC_7301

 

Amerikkalainen parranajo! Todellinen hemmotteluhetki miehelle. Voit lukea yksityiskohtaisen jutun havainnollistavin kuvin tästä silminnähden unettavan ihanasta toimenpiteestä TÄÄLTÄ.

 

DSC_7309

 

 

Mikäli olet jo ehtinyt hankkia isänpäivälahjan, niin tässä joululahjaidea joka kannattaa hankkia marraskuun aikana koska ElämääLahdessa.fi lukijat saavat Annikan kaikista normaalihintaisista palveluista -15% alennusta.

 

Untitled_Image

 

Jos parta ei  kasva, niin lahjakorttia voi käyttää haudehoitoihin tai vaikkapa parturipalveluihin. Todella helppo lahja hankittavaksi ja ihana nautittavaksi.

 

Aikaisemmat  julkaistut jutut yrityksestä löydät täältä.

Tmi Tiiannika 045 106 7166, Vesijärvenkatu 14, Lahti  / The Look

The Look Lahti / Netta Kousa 045 1327970,  Vesijärvenkatu 14, Lahti

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE