Lahden tori

Lahden tori

Tätä on odotettu ja vihdoinkin, vihdoinkin se tapahtuu – keskiviikkona 15.4.2015 torin aidat poistetaan ja se on taas meidän! Suunnaton rakennusprojekti on ohi ja keskustan ”uusi elämä” voi alkaa.

Tori on kaupungin sydän, sen keskus. Tosin Lahti on niin onnekas, että sillä on toinenkin sydän ja se on satama, jossa myös Lahden Sibeliustalo sijaitsee.

Lauantaina 18.4 on vuorossa ensimmäiset lauantai-markkinat ja silloin torilla päästään kiinni itse asiaan. Virallisia avajaisia vietetään lauantaina 25.4 noin 80 esiintyjän voimin (muusikkoja ja teatterintekijöitä yms). Avajaispäivän ohjelman voi lukea täältä.

Torin alla oleva toriparkki tarjoaa autolle suojaisan ja edullisen paikan (1,50/h). Enää ei tarvitse pyöriä ydinkeskustassa etsimässä vapaata parkkipaikkaa -säästyy siis aikaa ja energiaa. Keskustan yrittäjät ja putiikkien pitäjät voivat jälleen hymyillä, kun asiakkaat pääsevät autolla melkein ovelle saakka ja ihmisvirrat  kulkevat taas normaaleja reittejä.

 

 

tori3

 

Nähdään torilla!

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE