Laaja Lahden seutu

Laaja Lahden seutu

Tiesittekö, että tämä viidenneksi suurin kaupunkiseutu Suomessa koostuu Lahden kaupungista ja sen ympärillä olevista viihtyisistä paikkakunnista kuten Asikkala, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Nastola, Orimattila ja Padasjoki. No, tietenkin täällä asuvat tämän tietävät… mutta Lahdessa vierailevat tai Lahden alueelle muuttoa suunnittelevat eivät välttämättä tiedä 🙂

Tämä seutu on todellinen runsaudensarvi. Muutaman minuutin siirtymisellä voit nauttia urbaanista kaupunkielämästä moninaisine palveluineen tai vastaavasti siirtyä maaseudun hiljaisuuteen ja jopa romanttisen idylliseen maalaismaisemaan. Juuri tuo nopea siirtyminen äärilaidasta toiseen hetkessä on monien mielestä se asia, joka Lahden seudulla asumisessa viehättää ja mikä saa tänne esimerkiksi pääkaupunki seudulta muuttamaan.

Aika houkutteleva ajatus on asua isossa omakotitalossa isoine pihoineen ja puutarhoineen  rauhallisessa ympäristössä ja käydä muutaman minuutin päässä kaupungin keskustassa töissä tai matkustaa mukavasti noin tunnin verran junalla töihin pääkaupunki seudulle.

Muuttaessani Lahteen, minulla oli tietynlainen ennakkokäsitys kaupungista. Ja juuri sen takia  haluan nyt avata elämäälahdessa.fi sivustolla todellista Lahtea ja sen ympäristöä, jotta kaikilla olisi siitä realistinen ja se oikea käsitys. Ei siis toisen käden tietoa, huhuja, muiden mielipiteitä tms. Mutta se miten tässä onnistun, riippuu yhteistyökuvioista eli tässäkin tapauksessa yhteistyö on kaiken onnistumisen salaisuus.

Polkaistaan siis vuosi 2013 jämerästi käyntiin ja avataan ovet kaikille…. tervetuloa Lahteen!

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE