Kuorinnat iholle -tuloksena upea iho

Kuorinnat iholle -tuloksena upea iho

Mikäli haluaisit ihonvärisi olevan kirkkaampi tai toivoisit pääseväsi mahdollisista ihon epäpuhtauksista tai arvista eroon, kannattaa varata aika ihon kuorintaan tai veloituksettomaan konsultaatioon.

The Lookissa on tarjolla kahta erilaista kuorinta vaihtoehtoa; Hedelmähappohoito eli lempinimeltään Prinsessahoito, sekä voimakkaampi Salisyylihappo-hoito.

Mikäli haluat valintaa tehdessäsi ensin asiantuntijan mielipiteen, niin soita Netalle ja varaa ilmainen konsultaatio. Lisäksi teillä kaikilla on käytettävissä lukijaetu, kun ilmoitatte aikaa tilatessa/ maksaessa koodin: ElämääLahdessa 2014, sillä säästätte normaalihinnasta – 15%! Tarjous voimassa marraskuu 2014 loppuun ja tarjous koskee KAIKKIA normaalihintaisia palveluita ja toimenpiteitä.

Kuorinnat kannattaa tehdä syksyllä ja talvella, koska hoidon jälkeen ihoa ei saa altistaa auringonvalolle. Tuloksena voi olla pigmenttivaurioita.

 

PRINSESSAHOITO (hedelmähappo)

Hellävarainen kevyt kuorinta esimerkiksi ennen juhlia, koska hoidon jälkeen meikki kestää paremmin ja iho ei rasvoitu niin helposti. Hoito pienentää ihohuokosia, sekä parantaa, korjaa ja kirkastaa ihon väriä. Hellävarainen prinsessahoito sopii myös herkkäihoisille.

Ei aiheuta jälkeenpäin hilseilyä tms, koska hoito ei puhdista ihoa syvemmältä.

 

SALISYYLIHAPPO -HOITO

Tässä hoidossa valitaan hoidon voimakkuus ihon ja halutun lopputuloksen mukaan. Hoito pienentää ihohuokosia, parantaa ihon väriä, puhdistaa nostaen mahdolliset epäpuhtaudet syvältä ihosta ja kuorien niin, että heti hoidon jälkeen iho on sileä kuin ”vauvan peppu”.

Salisyylihappohoito silottaa pinta- ja hiusjuonteita. Arvet  (esimerkiksi vesirokko ja akne) vaalenevat tai häviävät kokonaan. Tehostaa Botoksin vaikutusta.

Hoidon jälkeen ei ole muutamaan päivään parhaimmillaan, koska iho kuoriutuu hoidon voimakkuudesta riippuen hilseilemällä tai voimakkaammin.

The Lookilla on yksinoikeus käytettävään salisylihappoon, jota valmistetaan heille helsinkiläisessä laboratoriossa.

 

DSC_6317

 

Aikaisemmat  julkaistut jutut yrityksestä löydät täältä.

The Look Lahti / Netta Kousa 045 1327970,  Vesijärvenkatu 14, Lahti

 

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE