Kukat juhliin

Kukat juhliin

Valmistujaisia, ylioppilasjuhlia ja päättäjäisiä. Tulevan viikonlopun ohjelma varmasti hyvin monella -joko juhlien järjestäjänä tai vieraana. Ja molemmissa rooleissa täytyy vierailla kukkakaupassa .

946075_406998652736580_276644455_n

Kuva: Kukka ja Sisustus Neilikka

Kukkakauppa Lahden ydinkeskustassa

Kuten olen hehkuttanut, niin yksi lempparikauppani on Neilikka Lanun aukiolla (Sokosta vastapäätä). Kukkien lisäksi sieltä voi löytää myös kivoja sisustustuotteita, pientä lahjaa tai viemisiä vierailulle/ juhliin mentäessä.

Ylioppilas- tai valmistujaisjuhliin tunnelma kukilla

Juhlavalmistelut kotona kannattaa aloittaa siivouksella ja järjestely toimenpiteillä. Mutta viimeistelyssä hyvänä apuna on kukat. Viherkasveilla juhlatila saa kodikkaan ilmeen ja leikkokukat antaa juhlavan loppusilauksen.

Juhlan väri

Valitse juhliin väri, joka toistuu kukissa, kynttilöissä ja vaikkapa sohvatyynyissä. Sama väri voi toistua hauskasti valmistuvan asussa vaikkapa solmion tai mekon muodossa.

 

l_pr750

 

53efbf998707513582b99940833be960

 

707907

 

 

Kukka-asetelma / kimppu vai ainoastaan yksi kukka

Ylioppilaalle tai valmistuvalle voi viedä yhden ainoan, mutta sitäkin kauniimman ruusun. Ei tarvitse ostaa isoa kimppua, koska juhlittava saa kukkia yhden päivän aikana niin paljon että kukkakimput muodostuvat maljakoihin aivan huomaamatta.

Myöskään juhlapaikan pöydille ei välttämättä tarvitse hankkia suuria asetelmia, vaan yksittäiset kukkavarret voi asetella rennosti vaikkapa kauniisiin lasipulloihin.

 

20131004-03-how-to-decorate-a-Spring-table-with-ranunculus-and-vintage-bottles-plus-beachy-coastal-things-abeachcottage.com_

 

595279-asetelma.jpg

 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE