Koirapuistot Lahdessa

Koirapuistot Lahdessa

Koirapuisto ja iloiset, leikkivät sekä energiaansa purkavat koira. Paikka, josta koirat että myös heidän omistajansa poistuvat hyvillä mielin.

Lahdesta löytyy seuraavat koirapuistot (kommentoikaa, jos jokin puisto puuttuu joukosta).

Jyrkkärinteenpuisto

Sijaitsee Liipolassa, Jyrkänkadun päässä olevan leikkialueen vieressä. Kenttä on hiekkapintainen ja avoin, suorakaiteen muotoinen. Jyrkänkadun päässä on P-alue, josta lyhyt kävelymatka aitaukseen.

Keskuspuisto

Sijaitsee Tapparakadun varrella Launeen Keskuspuistossa. Pintamateriaalina hiekka. P-alue on aitauksen vieressä, joten kohde on helppo autoilevallekin koiranulkoiluttajalle.

Metsä-Hennalan koirapuisto

Metsä-Hennalan koirapuisto on rakennettu viime kesänä (2012). Puistosta löytyy kaksi puolta ja parkkipaikat suoraan puiston edessä.

Mukkulan kartanon koira-aitaus

Sijaitsee Mukkulan kartanon puistossa entisellä minigolfradan alueella. Aitaus on yksiosainen, pieni ja alun perin muuhun tarkoitukseen tehty. Alueella on nurmea, pensasryhmiä ja kalusteita. Sopii lähiasukkaille ja puiston vierailijoille jaloitteluun. Aitauksen läheisyydessä ei ole pysyvää asutusta. Kulku alueelle tapahtuu Niemenkadulta.

Myllypohjan koira-aitaus

Sijaitsee Myllypohjassa, Ahtialantien ja Holma-Kymijärvi maantien kulmauksessa. Aitaukset pienille ja isoille koirille erikseen. Kulku Ahtialantieltä suoraan P-alueelle. Aitaus on sijoitettu nuoreen metsikköön.

Paavolan puisto

Todella hyvät puitteet, isojen ja pienten koirien puolet erikseen. Parannellaan koko ajan, viime vuonna tuli ”eteinen” ja tänään (24.11.2011) oli ilmestynyt korokkeet porttien kohdille (jotta pienet eivät pääse portin ali ja talvella lumi ei estä portin avautumista).

Tapanilan koira-aitaus

Sijaitsee Jalkarannassa Hiihtomajantien alussa vanhalla soranottoalueella. Sijainniltaan alue on helposti saavuttavissa myös autolla, lähistöllä ei ole asutusta ja alue on muutoinkin suojaisa. Alueen maasto kestää kovaa kulutusta, puusto sekä muu kasvillisuus ympärillä ovat metsää. Yksi aitaus.


 

 

Koirapuistojen säännöt saattavat vaihdella jonkin verran paikkakunnittain, tässä kuitenkin muutamia yleisiä ohjeita, joita olisi hyvä noudattaa:

– Älä tuo puistoon sairasta, vihaista tai kiimaista koiraa

– Huolehdi, että koirasi rokotukset ja madotukset ovat kunnossa

– Varmista, että koirasi tulee toimeen muiden koirien kanssa

– Pidä puiston portti / portit aina suljettuna

– Pidä koira aina irallaan, myös kaulapanta tai valjaat on syytä ottaa pois

– Koiraa ei saa jättää yksin ja valvomatta aitaukseen

– Jokainen koiranomistaja on vastuussa lemmikistään ja sen tekemisistä

– Älä heitä keppejä, lumipalloja tai kiviä, äläkä tuo puistoon omia leluja

– Pidä puisto siistinä keräämällä koirien jätökset niille tarkoitettuihin astioihin

– Huolehdi, ettei koirasi haukunnallaan häiritse ihmisten yörauhaa (klo 22 – 07)

 

Lähde: Koirapuisto.com

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE