Koiranhoitajakoulutus – aloitus la 21.2.2015

Koiranhoitajakoulutus – aloitus la 21.2.2015

4H-dogsitterinä voi toimia yli 13-vuotias henkilö. Haluatko ansaita vähän taskurahaa (mainio tapa lisäansioihin), kaipaatko itse koiraenergiaa tai sinun oma karvaturrisi leikkikaveria – koulutuksen aloitus lauantaina.

 

LAHDEN4H.kevät2015_000001

Koiranhoitaja toimii tarvittaessa ulkoilutus-, koulutus- ja näyttelyapuna, viikonloppu- tai lomahoitajana, kenneltyttönä/ poikana.

Kurssin sisältö:

– Kaikenikäisten ja rotuisten koirien päivittäishoito: ruokkiminen, turkinhoito ja koiran käyttäytymisen ymmärtäminen. – Eri harrastusmahdollisuudet, sairaudet ja ensiapu.

Kurssi järjestetään yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Koulutuspäivät ovat pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin, sisältäen käytännön harjoitteluosion.

Kesto 40 tuntia, sisältäen teoriaa ja käytännön opetusta + 2 x 8 tunnin harjoittelujakson . Hinta: 80,00 € + jäsenmaksu (sisältäen koulutuksen materiaalit).

Ilmoittautumislomake ja yhteystiedot tiedusteluihin löytyy täältä.

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha  –  Aloitus lauantaina 21.2.2015  klo 9.00 – 13.00 – Neljänkaivonkatu 47, Lahti

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE