Koiralle tai kissalle hoitaja

Koiralle tai kissalle hoitaja

Mahtava uutinen ja ongelmatilanteiden ratkaisu koirien, kissojen tai muiden pieneläinten omistajille on 4H-yhdistyksen koulutetut dogsitterit.

Dogsitter voi tulla hoitamaan lemmikkiä asiakkaan kotiin tai ottaa hoidokin omaan kotiinsa. Ihan miten asiasta sovitaan. Eniten nuoret tekevät lemmikkien ulkoilutuskeikkoja, mutta varsinkin viikonloppuisin ja loma-aikoina pidemmät hoitoajat ovat suosittuja.

Voit lukea palvelusta 4H-yhdistyksen omilta sivuilta, klik.

DSC_6929

 

 

Mikäli työpäivät harrastuksineen venyvät pitkiksi koiran kannalta, ulkoiluttaja iltapäivällä on aivan ihanteellinen ajatus. Näin kotiin tullessa ovella odottaa tyytyväinen hännänheiluttaja, eikä uloskaan tarvitse lähteä siltä seisomalta.

Ps. Tässä ilmainen idea yrityksille: Dogsitter luontaisetuna työntekijöille, jotka omistavat lemmikkejä. Voi tehdä työpäivänsä loppuun saakka ilman stressiä kotona odottavasta velvoitteesta. Samalla autat nuoria työllistymisessä.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE