Koiralle hoitopaikka

Koiralle hoitopaikka

Pian koittaa jälleen kesälomakausi ja hyvin usein tulee eteen tilanne, että jokapaikkaan ei voi ottaa sitä karvaista perheenjäsentä mukaan. Mutta minne jättää tuo koko perheen silmäterä, jos ei ole yhtäkään sukulais- tai ystäväperhettä, jotka ystävällisesti toimisivat hoitajina reissun ajan.

Keräsin yhteen muutamia koirahoitoloita Lahden seudulta, joihin voi käydä tutustumassa mikäli hoitopaikan tarvetta on tulevalle kesälle.

Korkeen koirahoitola

Sijaitsee Lahden ja Riihimäen välissä Kärkölässä. Hoitavat myös kissoja. Heillä on omaa kenneltoimintaa eli kyseessä on ammattimaiset koirankasvattajat.

Koira ja kissahoitola Tassula

”Tassula on Koulutuskeskus Salpauksen vuonna 2010 valmistuneen uuden eläinhoitolan yhteydessä toimiva koira- ja kissahoitola. Tassula on osa oppimisympäristöä, jossa opiskelijat huolehtivat kissojen ja koirien perushoidosta, vakituisten eläintenhoitajien ja opettajien ohjaamina.”

Hoitola sijaitsee Asikkalassa. Jokaiselle hoidokille on oma asunto, josta kulku omaan ulkotarhaan. On myös juoksutustarhaa liikunnalle ja leikille.

Haukkuuko koirasi päivällä hermostuttaen naapureita?

Koirapäiväkoti Mustin kerho

Päiväkoti on auki kaikkina muina päivinä paitsi perjantaisin. Todella hyvä idea, jos koirasi ei opi viihtymään kotona yksin koko pitkää päivää. Mustin kerhon koirapäiväkodin löydät Ritaniemenkadulta Lahdesta.

Kennel ja koirahoitola Benedikta

”Koska hoitolatoiminta on pienimuotoista, saavat lemmikit yksilöllistä ja rakastavaa hoitoa.”
Tämä koirahoitola sijaitsee Kiiskilässä, Juvalta 17 km Sulkavalle päin. Maalaisidyllistä löytyy koirille hyvät metsälenkki ja uimismahdollisuudet. Hoitavat myös kissoja.
Huom! Hoitolassa on helteitä varten ilmastointi!
Tässä muutamia vaihtoehtoja koirien ja kissojen hoitopaikoiksi, jos tällaisen tarve yllättää. Kannattaa aina ennen sitoutumista tutustua paikkaan ja hoitajiin. Niin ja varata hoitopaikka hyvissä ajoin.

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE