Kesälukemista

Kesälukemista

Lomalla ja viikonloppuisin rentoutuessa on ihana ottaa kirja käteen ja uppoutua sen maailmaan unohtaen arjen kiireet ja huolet. Tässä teille kirja, jota suosittelen lämpimästi. Minuun se teki todella suuren vaikutuksen -onhan se huikea tositarina.

9529199198

 

Olen suositellut tätä aikaisemminkin täällä (klik) -käy lukemassa tuolta kirjan juonesta enemmän. Mutta kirja on tosiaan nimeltään Katastrofista uuteen alkuun ja sen on kirjoittanut lahtelainen Jarmo Mäkeläinen ja Leena Keskiaho.

Päästessäni kirjan loppuun, olin aivan samanlaisessa tilassa kuin leffateatterissa hyvän elokuvan loputtua ihmiset istuvat vain hiljaa paikallaan… sulatellen voimakkaita reaktioita joita saivat juuri tuntea. Katastrofista uuteen alkuun-kirjan vaiheet ja päähenkilön ajattelu, toiminta ja elämän uudelleen rakentaminen pyörivät päässäni todella kauan. Omat pienet huolenaiheet menivät kyllä uuteen punnitukseen ja yritin oppia kirjan kautta suhteuttamaan elämän aallokoita edes hivenen paremmin.

Tässä myös pari muuta Jarmo Mäkeläinen kirjoittamaan kirjaa: Sankaritarinoita Salpausselältä ja Rohkeus Elää

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE