Kansainvälinen ruokatori

Kansainvälinen ruokatori

Kuten olette ehkä TV-mainoksista jo huomanneetkin, Lahteen rantautuu ensimmäistä kertaa ajalla to 14.8 – su 17.8 Kansainväliset  Suurmarkkinnat. 

Suurmarkkinat järjestettiin Suomessa viime vuonna ensimmäistä kertaa. Niiden suosiosta kertoo paljon se, että tänä kesänä Kansainväliset Suurmarkkinat on järjestetty jo Tampereella, Turussa, Raumalla, Keravalla ja Helsingissä. Ja Lahden jälkeen ne järjestetään vielä uudemman kerran Turussa , sekä Kuopiossa.

Seuraavassa suora lainaus Suurmarkkinoiden ydinajatuksesta:

Aitoa ja alkuperäistä 
Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla keskeinen idea on tuoda eri maiden ja maakuntien erikoistuotteet näyttävästi esille niin, että niitä esittelemässä ja myymässä ovat niiden alkuperäiset valmistajat tai tuottajat.”

 

kv-suurmarkkinat4

 

Kuva Tampereen tapahtumasta.

 

Tapahtumaan tulee myyjiä yli 30 maasta, Amerikkaa ja Aasiaa myöten. Itsekasvatettujen tai -tehtyjen tuotteiden valikoima antaa mahdollisuuden löytää jotain sellaista, jota ei marketeista löydy.

Lahden Kansainväliset Suurmarkkinat järjestetään Teatterin parkkialueella osoitteessa Saimaankatu 17. Torstai 14.8 – lauantai 16.8 klo 10-20 ja sunnuntaina 17.8 klo 10-18

Kartta yms ess.menoinfo.fi

Tapahtuman vuoksi parkkialue on suljettuna autoilta keskiviikosta sunnuntaihin.

Ruokatapahtumat ja torit ovat erittäin lämpimästi tervetulleita! 

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.   Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE