Juhlien aika

Juhlien aika

Juuri nyt kevään ja kesän juhliin on hankittava juhla-asut, kengät, sekä asuun sopivat asusteet, joten kaupoissa riittää vilskettä. Mikäli haluat myös hiuksesi kuntoon juhlapäiväksi, on viimeinen hetki kilauttaa kampaamoon/parturille, jos mielit saada ajan haluttuna ajankohtana…. itse suosittelen soittamaan tänne.

Miesten juhla-asuista Per Nilsson neuvo0 seuraavasti:

Suuressa osassa maailmaa on tapana, että etenkin arvokkaissa juhlissa kaikki vieraat pukeutuvat yhtenäisesti asianmukaiseen pukuun. Siksi on tärkeää, että pukeutumistoive on kirjattu kutsukorttiin. Yleisessä tiedossa olevat termit ovat ” Tumma puku”, ”Smokki”, ”Saketti ja Frakki”, jonka voi korvata tummalla puvulla”. Ok, yleisimmin meillä käytetään tummaa pukua, mutta pointtina on ettei kutsuissa käytettäisi epämääräisiä termejä kuten ” tumma irtotakki”, ”kesäpuku”, ”juhlava kesäasu” tai ”ei farkkuja, kiitos”.

Jos kutsukortissa ei ole ollenkaan asutoivetta, ei juhlapaikalle silti sovi mennä millaisissa vetimissä tahansa. Jos olet epävarma halutusta pukeutumistyylistä, tarkista asia aina isänniltä/ järjestäjiltä.

Kysely juhlakonkareiden keskuudessa vahvistaa, että pieni perehtyneisyys auttaa kummasti juhlapuvun hankinnassa tai vuokraamisessa. Jos haluat pelata varman päälle ja kunnioittaa isäntäväkeä, suosi hillittyä tyyliä väri- ja muotohurjastelun sijaan.

 

Nämä puvut ovat Kekäleen sivuilta ja miten erilaisen kokonaisuuden tekee housujen malli. Jos siis haluat konservatiivisen peruspuvun valitse suora housumalli. Mutta jos haluat korostaa nuorekkuutta ja kapeaa linjaa, valitse kapeampi lahje.

www.suitopia.fi on osoite, josta voit tilata puvun mittatilaustyönä. Voit myös osallistua puvun suunnitteluun ja puvuilla on sopivuustakuu. Eikä siinä vielä kaikki… ilmainen toimitus kaikkialle maailmaan!

Pukuun kannattaa satsata kerralla enemmän ja niin saat hyvin istuvan ja siistinä säilyvän puvun moneksi vuodeksi eteenpäin.

 

 

 

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE