Juhlat suunnitteilla?

Juhlat suunnitteilla?

Juhlien järjestäminen vaatii aikaa, suunnitelmallisuutta, to do-listoja, tietojen etsimistä ja paljon muuta. Juhlat voivat olla yrityksen järjestämä tapahtuma yhteistyökumppaneilleen ja asiakkailleen tai järjestettävänä voi olla tulevan kesän häät, syntymäpäivät, kihlajaiset, sukukokous tai vaikkapa tupaantulijaiset. Mutta mistä apuja?

Aloitetaan tarjoiluista. Suosittelen varaamaan ”konsultaatioajan” ammattilaiselle (tämä ei yleensä vielä maksa mitään), jotta voi käydä läpi omia ajatuksiaan, suunnitelmiaan tarjoilujen suhteen ja saa siten tietoa siitä, mitä niiden toteuttaminen tarkoittaa euroissa. Asiantuntijalta voi saada aivan uusia ideoita ja ne voivat myös tarkoittaa selvää rahan säästöä. Ammatikseen tarjoiluja tekevällä ja toteuttavalla on näkemystä ja käytännön kokemusta erityyppisistä juhlista sekä siitä, mitä niissä kannattaa tarjoilla jotta juhlat olisivat menestys (mutta budjetissa pysyttäisiin) ja ne jäisivät upeana kokemuksena vieraiden mieleen.

Yksi tällaisista ammattilaisista on kahvilayrittäjä ja laadukasta catering-palvelua tarjoava Jarmo Mäkelä. Hänet löytää päivisin Kauppakeskus Trion Robert’s Coffee/Spice Ice-kahvilasta. Jarmo valmistaa suussa sulavaa ruokaa ja hänellä on erittäin paljon kokemusta tarjoilujen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteuttamisesta.  Lisää Jarmo Mäkelän tarjoamasta catering-palvelusta voit lukea täältä, klik.

Tärkeää on, että sovit ajan konsultaatioon mahdollisimman pian vaikka juhlat olisivat vasta kesällä. Syystä että suunnitteluun kannattaa varata paljon aikaa, sekä siksi että näin onnistut saamaan catering-palvelun haluamaasi ajankohtaan.

Yhteystiedot / Catering-palvelu Jarmo Mäkelä: 050 383 2223 Robert’s Coffee-Spice Ice, Kauppakeskus Trio ja Kauppakeskus Karisma

DSC_7730

Siirrytään sitten juhla- tai tapahtumatilaan. Talvella täytyy pysytellä sisätiloissa, mutta kesäaikaan voi juhlat järjestää pienemmissäkin puitteissa jossa voi levittäytyä ulkotiloissa sijaitsevaan juhlatelttaan. Tai vaihtoehtoisesti juhlateltta voi olla niin suuri, että juhlat voi keskittää yksinomaan sinne.

Täältä löydät yhteystietoja yrityksiin, josta voi vuokrata erikokoisia juhlatelttoja sekä sinne kalusteita ja somisteita. Jälleen kehoitan toimimaan heti, kun juhlan tai tapahtuman ajankohta on varmistunut.

large15

 

Juhlat ja tapahtumat ovat parasta suhdetoimintaa! Tämä pitää paikkansa yksityiselämässä mutta myös yritysmaailmassa kutsut tapahtumiin tai juhliin ovat pitkällä tähtäimellä erityisen kannattava toimenpide. Kun antaa käytännön suunnittelun ja toteuttamisen alan pitkän linjan ammattilaisille niin järjestelyt eivät rasita yrityksen vakituista henkilökuntaa.

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

 

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

 

 

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE