Juhannus -keskikesän juhla

Juhannus -keskikesän juhla

Perinteiseen, suomalaiseen juhannukseen kuuluu kesämökki rantasaunalla, ruuanvalmistus grillissä tai nuotiolla sekä juhannuskoivut ja toisilla ehdottomasti vielä juhannustanssitkin. Mitä muuta?

Juhannus on useimmille yhtä tärkeä juhla kuin joulu talvella. Toisille perinteiden vaaliminen on noissa juhlissa ehdottoman tärkeä asia ja toiset taas haluavat kokeilla aina jotain uutta ja erilaista. Kumpaan joukkoon sinä kuulut?

Suomen lisäksi juhannus on suuri kansanjuhla myös Ruotsissa ja Norjassa. Perinteen mukaan kansa haluaa juhlia pimeän talven jälkeen sitä, että on vuoden valoisin aika.

Helsinki-Juhannus-Visit-Finland-Juho-Kuva

 

Lahden ja sen ympäristökuntien juhannusajan ohjelmatarjontaa voi silmäillä KOOTUT MENOVINKIT -linkin takaa, klik. Juhannusaattoiltana kokkoja sytytellään eri puolille Päijät-Hämettä… esimerkiksi Lahden satamassa klo 21.00.  Hyvä vaihtoehto on lähteä risteilylle Lahden satamasta -näin  pääsee nauttimaan juhannuksesta vesille.

Nostetaan Suomen lippu salkoon klo 18.00 ja nautitaan keskikesän juhlasta. Hyvää Juhannusta!

 

lippu_suomi_IMG_9862_20111116

 

Lahtelaiset yritykset huomio!

 

ESITTELE TUOTTEITASI – INFOA JA KERRO TAPAHTUMISTA, TARJOUKSISTA TAI ASIAKASILLOISTA HYVISSÄ AJOIN ETUKÄTEEN – TUO YRITYSTÄSI TUTUKSI.

Meihin voit tutustua täällä   ja yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä!

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE