Joulukylä Lahdessa

Joulukylä Lahdessa

Paahdetut kastanjat. Lämminsavulohi. Joulumakkarat. Luomukinkut. Uunituoreet piparit. Lampaanvillatossut. Joulukirjat. Jouluhalot. Marjatilan hilloa. Perinnekankaat. Suloiset enkelit. Oikeat villasukat. Herkkukorit. Koristekuuset. Jouluruusut. Lyhdyt ja kyntteliköt. Vauvan tossut. Lammasmakkarat. Pihaluudat. Maakunnan herkut. Joulusaippuat. Kierrätyskorut. Käsin värjätyt villalangat. Puulelut. Vanhat piparimuotit. Lanttulaatikot. Kauralyhteet. Joulusinapit. Paahdetut mantelit. Joulukranssit. Lintupöntöt. Piparkakkutalot. Glühweinit. Sauergrautit. Joulusillit… AITO JOULU ASUU KAUPUNGIN SYDÄMESSÄ.

Lisää voit lukea virallisilta lahdenjoulukylän sivuilta eli täältä, KLIK.

Joulukylä sijaitsee Lahden torilla ja miten ihana se olikaan viime vuonna. Ja nyt meillä on näin paljon lunta, joten tunnelma on varmasti jälleen maaginen. Joulukylässä on tänä vuonna 50 myyntimökkiä, joten varmasti ostettavaa löytyy paketteihin käärittäviksi, mutta myös joulupöytään.

 

 

Lisäksi haluaisin ehdottomasti mennä käymään täällä…

JOULUPIHA AVATAAN  * 100-vuotisjuhliaan viettävä Lahden kaupungintalo avaa porttinsa Joulupihana. Kahvila-ravintola Tyrmässä porisee joulupuuropata – tarjolla on myös kahvia ja joululeivonnaisia. Kaupungintalon sisäpihan havumetsässä on Taitokeskus ess.menoinfo.fi/ rakentama jouluseimi. Lahden Oppaat järjestää kaupungintalolle opastettuja kiertokäyntejä päivittäin klo 14.00.

 

 

 

 

Lisää joulunalus menovinkkejä voit lukea täältä, KLIK.

Leave a reply

SEURAA BLOGIA

YhteistyössäJAA YSTÄVÄLLE